Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

O nouă depozitare ilegală depistată de Poliția Locală

Data publicării
Categoria

Polițiștii locali de la Serviciul Control Protecția Mediului în colaborare cu reprezentanții Serviciului Ordine și Siguranță Publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au constatat existența unei depozitări necontrolate de deșeuri, de mari dimensiuni, în apropierea Bulevardului Muncii.

Inspectorii au acționat în urma sesizărilor venite din partea unor cetățeni, la data de 16 ianuarie 2017, iar ajunși la fața locului, au depistat persoanele responsabile pentru depozitarea haotică ale acestor deșeuri provenite în urma unor lucrări de construcții (moloz, bucăți de beton…).

Conducătorul autospecialei, din care au fost aruncate deșeurile, a fost sancționat în baza HCL nr. 191/2009 cu amendă în valoare de 2500 lei, prin procesul verbal de constatare a contravenției fiind consemnată ca și măsură complementară îndepărtarea imediată a deșeurilor și salubrizarea zonei afectate.

Ca urmare a măsurilor dispuse de către polițiștii locali, deșeurile au fost evacuate de îndată, urmând ca, pe viitor, deșeurile rezultate în urma lucrărilor să fie depozitate și evacuate în mod corespunzător, cu respectarea prevederilor legislației aflate în vigoare.

Problema rămâne în atenția polițiștilor locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală, iar în caz de neconformare persoanele responsabile vor fi sancționate ori de câte ori situația din teren o va cere.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.