Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

Nouă tineri au fost incluși într-un program de intership dezvoltat de Iulius Mall Cluj

Data publicării
Categoria

ulius Mall Cluj, parte a grupului de companii Iulius, cel mai mare dezvoltator şi operator de centre comerciale de tip mall din România, se implică în dezvoltarea comunităţii, prin sprijinirea mediului universitar, oferind tinerilor şansa conturării unor cariere de succes.

În acest an, nouă studenţi vor fi integraţi într-un program de internship dezvoltat de Iulius Mall Cluj, în colaborare cu Universitatea Babeş Bolyai Cluj-Napoca şi Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării. Echipa de management a Iulius Mall Cluj şi profesorii universitari de specialitate au selectat nouă tineri care vor aprofunda activităţile cheie în mall management.

Pe parcursul perioadei de internship, tinerii vor beneficia de o experienţă de învăţare într-un mediu de business profesionist şi vor dobândi cunoştinţe practice relevante privind managementul centrelor comerciale de tip mall. Studenţii vor fi coordonaţi de specialiştii din cadrul companiei, pentru a acumula competenţe tehnice şi organizaţionale importante, cum ar fi: managementul evenimentelor, relaţii publice, cercetare etc.

Tinerii care participă la programul de internship sunt câştigătorii concursului Comunicăm împreună?, organizat de către Iulius Mall Cluj, în colaborare cu Universitatea Babeş Bolyai Cluj-Napoca şi Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, în perioada 25 Aprilie 2013 – 10 Mai 2013. Concursul a constat în prezentarea viziunii studenţilor asupra Iulius Parc Gheorgheni, o investiţie de peste 500.000 de euro dezvoltată de Iulius Group, pentru comunitate.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.