Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

Noi reglementări de circulaţie necesare pentru lucrările la linia de tramvai

Data publicării
Categoria

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă urmatoarele restricţii şi închideri de circulaţie, în vederea efectuării lucrărilor de modernizare a liniei de tramvai:

  1. În perioada 28 Martie 2012 – 6 Aprilie 2012 se va închide circulaţia auto pe Pod Napoca pentru efectuarea lucrărilor din intersecţia cu Splaiul Independenţei. Circulaţia dinspre cartierul Grigorescu spre centru, dus- întors, se va putea desfăşura pe următoarele trasee: strada Mamaia – Dragalina – Horea şi/sau strada Garibaldi- Uzinei Electrice – aleea Stadion – G. Coşbuc – Card. Iuliu Hossu/ Calea Moţilor. În această perioadă, se va deschide circulaţia în dublu sens pe strada Dragalina, pe tronsonul cuprins între Piaţa Horea, Cloşca şi Crişan şi strada Mamaia, pentru a putea prelua traficul auto cu gabarit de înălţime mai mare de 2,3 m care nu poate accede pe strada Mamaia (din cauza barierei limitatoare de înălţime).
  2. În perioada 27 Martie 2012 – 12 Aprilie 2012 se va închide circulaţia de la Podul Calvaria, pe direcţia bretea de coborâre de pe Calea Floreşti – strada Primăverii – bretea de urcare spre Calea Manaştur şi spre centru. Traseul pe care se va devia circulaţia este pe strada Primăverii, cu întoarcere pe la Nod Omega (la intersectia cu strada Izlazului).
  3. În perioada 28 Martie 2012 – 27 Aprilie 2012 se va restricţiona circulaţia auto pe liniile de tramvai pe Pod Horea.
  4. În perioada 28 Martie 2012 – 24 Mai 2012 se va închide circulaţia auto pe Splaiul Independenţei între Pod Napoca şi Opera Maghiară. Circulaţia dinspre cartierul Grigorescu spre centru, dus – întors, se va putea desfăşura pe următorul traseu: Pod Napoca – Splaiul Independenţei – G. Coşbuc -Card. Iuliu Hossu / Calea Moţilor.
  5. În perioada 6 Aprilie 2012 – 30 Mai 2012 se va închide circulaţia auto pe Splaiul Independenţei între str. G. Coşbuc şi Pod Garibaldi. În perioada lucrărilor se va interzice accesul autovehiculelor şi pe strada G.Coşbuc, pe tronsonul cuprins între aleea Stadion şi Splaiul Independenţei, cu exceptia celor care participă la efectuarea lucrărilor la linia de tramvai şi la amenajarea Parcului Central.

Moara, județul Suceava © ArTiStul, 18 Martie 2012

Moara, județul Suceava © ArTiStul, 18 Martie 2012

Primăria cere scuze participanţilor la trafic şi locuitorilor din zonele afectate pentru disconfortul creat şi îi roagă să se conformeze noilor reglementări de circulaţie.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.