Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

Noi chiriași în portofoliul Iulius Mall Cluj

Data publicării
Categoria

4 Friends din Iulius Mall Cluj este paradisul bijuteriilor şi accesoriilor pentru domnişoare şi doamne. Podoabele în trend conferă – la preţuri accesibile – eleganţă şi distincţie oricărei ţinute feminine, chiar dacă stilul vestimentar este casual, sport, office sau de ocazie. Pe lângă seturile de accesorii propuse de designerii 4 Friends, noul magazin oferă posibilitatea de a alcătui combinaţii după personalitate şi preferinţe. Varietatea atât de mare a produselor 4 Friends ajută clientele să îşi găsească inelele, colierele, brăţările, medalioanele, ceasurile sau accesoriile pe care şi le doresc. Rafinat împodobite cu articolele 4 Friends, domnişoarele şi doamnele nu pot avea decât un look atrăgător. Şi domnii găsesc în acest magazin – situat la etaj, în vecinătatea Cinema City – ceasuri şi coliere în vogă. Cu design inspirat din natură sau modele avangardiste, aceste bijuterii şi accesorii provin din India, Corea, Italia şi China şi sunt realizate din metal chirurgical, pietre, mărgele, sticlă, lemn şi plastic. Nici o podoabă nu conţine nichel. Brand nou pentru România, 4 Friends mai are un magazin în Iulius Mall Timișoara şi este cunoscut în branşa bijutierilor fashion.

Un restaurant de tip expres specializat în bucătăria indiană autentică s-a deschis în food court-ul din Iulius Mall Cluj. Indigo Express delectează clienţii shopping mall-ului cu delicioasele preparate indiene renumite pentru combinaţiile variate de legume şi fructe cu carne şi sumedenia de condimente. Carnea de pui, porc, miel sau capră, exceptând cea de vită (din considerente religioase), dar şi peştele şi fructele de mare alcătuiesc meniurile extrem de apreciate de transilvăneni. Şi reţetele vegetariene, dar şi băuturile nonalcoolice (din mango, lime şi mentă), sunt “vedetele” meniului noului restaurant dinIulius Mall Cluj. Compania care are patronaj indian (cu experienţă în domeniul hotelurilor şi restaurantelor în Marea Britanie) şi deţine noul expres INDIGO din shopping mall este vestită după ce primul său restaurant din Cluj-Napoca a devenit o atracţie în Transilvania. Șase bucătari cu experienţă aduşi special din India au grijă ca transilvănenii să se delecteze şi în Iulius Mall Cluj cu reţetele tradiţionale autentice, iar modul de gătire se face doar în cuptorul Tandoor în care ingredientele sunt coapte, nu prăjite sau fierte, şi astfel nu este necesară utilizarea uleiului.

Best Nutrition promovează în Iulius Mall Cluj sănătatea, mişcarea şi viaţa activă a oamenilor. Distribuitor al celui mai mare producător de suplimente alimentare din Europa – Scitec Nutrition –, dar şi al mărcilor Full Force Nutrition şi Superwell, Best Nutrition oferă o gamă diversă de suplimente de calitate pentru creşterea în masă musculară, tonificarea muşchilor, produse pentru slăbit, protejarea sistemului imunitar, vitamine, minerale şi energizante. Şi producătorul de haine de calitate, echipament pentru timp liber şi sport Gym Star se află în portofoliul Best Nutrition. Situat la etajul Iulius Mall Cluj, între Miss Sixty şi Reebok, noul stand se adresează persoanelor cu vârsta între 16 şi 70 de ani, dar mai ales tinerilor preocupaţi de aspectul fizic. Detalii despre produsele de calitate şi recomandări de specialitate oferă angajaţii Best Nutrition, instruiţi în proprietăţile preparatelor esenţiale funcţionării corespunzătoare a corpului uman.

Standul cu jucăriile Danbar Toys se află acum la parterul Iulius Mall Cluj, lângă Bigotti. Elicopterele, avioanele, maşinuţele, tancurile şi utilajele radiocomandate, cu aspect captivant şi performanţe uimitoare în privinţa mobilităţii, ajută copiii să se distreze şi să îşi dezvolte personalitatea, imaginaţia şi abilităţile. Jucăriile se adresează copiilor dar şi adulţilor atraşi de tehnică. Standul oferă şi piese de schimb cum ar fi motoraşe, pale pentru elicoptere, carcase sau acumulatori. Jucăriile Danbar Toys respectă regrementările şi elementele de siguranţă europene. Preţurile sunt promoţionale, cu reduceri între 30 şi 70%.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.