Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Mojo Barrel & Persona @ Flying Circus Pub

Data publicării
Autor
Alexandru Ifrim

Pentru cineva atât de zgribulit de frig şi obosit ca mine, ieri seară Flying Circus Pub a fost locul perfect ca să prind din nou viaţă. Abia venită de la New Wave Fest, din păcate am ajuns abia la sfârşitul concertului Mojo Barrel, însă cele 3 piese (şi jumătate) pe care le-am prins au fost destule ca să mă gândesc „Aşa da!!!”. Aşa ar trebui să sune orice trupă tânără ce se încumetă să urce pe scenă, aşa trebuie să sune un cover (Maggie’s Farm – Bob Dylan), aşa ar trebui să se simtă publicul la un concert. Combinând ingenios elemente de blues, indie, funk şi cel mai sincer rock’n’roll, Mojo Barrel reuşesc să îţi intre instant sub piele şi îţi rămân apoi mult timp cantonaţi în minte, astfel că şi acum îmi răsună în cap Black Olives. Nici că se putea găsi o trupă mai potrivită pentru a deschide concertul Persona.

Cât despre Persona, ţin să îi numesc cea mai veselă trupă de-a noastră, ţi-e mai mare dragul să îi vezi pe scenă. Cei patru timişoreni, Gaben (voce), Coco (chitară bas), Joy (chitară) şi Horaţiu (tobe) au reuşit, ca de fiecare dată, să îi binedispună pe cei veniţi să îi asculte, pentru că o asemenea doză de energie pozitivă e mai mult decât contagioasă. Până şi mie au reuşit să îmi transmită acel good vibration care să mă scoată, măcat pentru o oră, din al meu Momentary Lack of Passion.

S-au interpretat piese de pe Suburia Afterlife, dar şi câteva compoziţii noi, caracterizate de acelaşi stil jovial, indie rock’n’roll, pe care sper să le văd concretizate cât de curând într-un nou album.

Deşi o seară plină de evenimente pentru clujeni, se vede că Persona e una din trupele care va fi mereu primită cu entuziasm şi căldură, astfel că la un moment dat Gaben exclama surprins „Dar ce mulţi sunteţi!”. Mulţi şi voioşi am fost într-adevăr, pentru că, dacă vedeai cu câtă bucurie se cântă pe scenă, nu puteai decât să te apuci şi tu să cânţi şi să dansezi. Sper că le-a plăcut şi trupei măcar atât cât mi-a plăcut mie şi să îi revedem cât de repede pe una din scenele clujene.

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul Cluj-Napoca.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.