Orașul Cluj-Napoca

Informează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Massimo Dutti și Tommy Hilfiger, începând cu 14 Aprile 2011 în Iulius Mall Cluj

Data publicării
Categoria

Massimo Dutti şi Tommy Hilfiger deschid joi, 14 Aprilie 2011, magazinele din Iulius Mall Cluj. Situate la parterul shopping center-ului, cele două mărci internaţionale răspund solicitărilor clienţilor Iulius Mall din Transilvania de a avea mai aproape brandurile preferate.

Desfăşurat pe o suprafaţă ce depăşeşte 400 mp, Massimo Dutti este al doilea magazin din afara Capitalei, primul inaugurat fiind în Iulius Mall Timișoara, în februarie 2011. Parte a grupului Inditex, Massimo Dutti se alătură magazinelor Zara, Beshka, Pull and Bear şi Stradivarius prezente în mall-ul IULIUS din Cluj-Napoca. Această inaugurare ridică la 10.100 mp suprafaţa închiriată de celebrul concern spaniol de fashion în reţeaua naţională Iulius Mall. Massimo Dutti deţine un număr 550 reprezentanţe în 51 de ţări.

Tommy Hilfiger va ocupa 150 mp în shopping mall-ul Iulius. Colecţiile care celebrează esenţa stilului clasic american se vând în peste 1.000 de magazine în 65 de ţări. Grupul de fashion de peste Atlantic va continua parteneriatul cu Iulius Group pentru inaugurarea unui magazin în Palas Mall din Iaşi, complex multifuncţional care va fi inaugurat în ultimul trimestru din 2011.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.