Orașul Cluj-Napoca

Respectă!

Implică-te! Cluj în imagini

Let’s gROw together!

Data publicării
Categoria

Vara aceasta, AIESEC Cluj-Napoca, în colaborare cu Şcoala de Valori şi Ministerul Educaţiei Cercetării Tineretului şi Sportului, organizează a VIII-a ediţie a proiectului gROw. Proiectul îşi propune să aducă șase studenţi internationali care să ţina sesiuni de educaţie non-formală elevilor de liceu ce urmează să treacă în clasele a XI-a şi a XII-a. Iniţiativa se desfăşoară în perioada 2 Iulie 2012 și 10 August 2012, la nivel naţional şi îşi propune să implice cât mai mulţi elevi din cele 15 oraşe participante.

Perioada de liceu, cu toate fluctuaţiile şi căutările de identitate specifice vârstei, este şi perioada în care trebuie să luăm cele mai importante decizii, perioada în care ne descoperim vocaţia şi alegem un drum. De cele mai multe ori, oscilăm între dorinţa de a alege o cale cât mai sigură şi cea de a face ceea ce simţim că ne dorim. Însă de puţine ori stăm să reflectăm la faptul că aceasta nu este neapărat o decizie. Let’s gROw together! Haideţi să creştem împreună! Vă propunem ca în aceşti ani terminali, să descoperim ceea ce ne place şi să învăţăm atitudinea care să ne ajute să facem din asta o carieră.

De ce internaţionalism?

Atunci când intrăm în contct cu alte culturi, ne lărgim orizontul de cunoaştere, ne confruntăm cu alte mentalităţi. Mai mult, învăţăm să devenim mai deschişi şi mai toleranţi, să acceptăm idei pe care nu le întalnim în mod obişnuit şi astfel să avem o înţelegere mai completă a fenomenelor ce ne înconjoară. În plus, asta ne oferă şansa să ne exersăm limba engleză, într-un mediu relaxat şi informal.

De ce educaţie non-formală?

Conceptul gROw are la bază ideea Şcolii de Valori de a ajuta tinerii din România să îşi construiască un set de valori solide, care pe viitor îi vor ajuta să ia deciziile potrivite. Acest program vine în completarea şcolii, în intenţia de a aduce acesteia un plus de interactivitate şi dynamism şi de a încuraja deschiderea către nou şi individualitatea.

gROw 1.1. – 1.2. Cluj-Napoca

Echipa gROw Cluj-Napoca a selecţionat deja patru studenţi internaţionali pentru acest program. Ei vin din: Estonia, Cehia, Canada şi Pakistan. La proiect vor lua parte 20 de şcoli din oraş, precum şi diverse instituţii şi colaboratori surpriză.

Dacă ești elev în clasa aX-a sau a XI-a înscrie-te.

Comentarii (1)

  1. Andra

    Eu nu pot accesa linkul pentru înscriere. Dacă mai are cineva aceasta problema, acesta este linkul pentru înscriere: http://www.growedu.ro/apply

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.