Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

LEADERS Education à la Cluj

Data publicării
Categoria

În această toamnă, singurul program de educație alternativă în leadership din universități, LEADERS Education, depășește barierele capitalei și ajunge în Cluj-Napoca.

Timp de o săptămână, studenții din Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca vor avea ocazia să participe la sesiuni interactive de training și să întâlnească adevărate modele din domeniul medical și al cercetărilor medicale. Cele 4 seminarii vor fi realizate de traineri de top din cadrul companiei Ascendis și Fundației LEADERS și vor dezbate subiecte precum bazele leadershipului, comunicarea liderului, managementul timpului și lucru în echipă.

Până în prezent, Fundația LEADERS a avut peste 1500 de participanți de-a lungul a 15 ediții de LEADERS Education, bucurându-se de sprijinul a șase centre universitare majore din București: ASE, UMF Carol Davila, UPB, UTCB, Unibuc și USAMV.

Extinderea programului în afara capitalei s-a realizat în urma numeroaselor cereri ale studenților, care își doreau să participe la acest program, încă de anul trecut, și a sprijinului oferit de compania Servier în implementarea acestuia.

”Deși pare greu de crezut, pentru mine participarea la LEADERS Education era o activitate care îmi făcea plăcere, chiar și după 10 ore de facultate. Pentru că știam că oboseala va dispărea în momentul în care programul va începe. Invitații îmi captau instantaneu atenția și timpul trecea mult prea repede. Consider că LEADERS Education poate fi un foarte bun punct de plecare pentru toți cei care vor să fie diferiți, să iasă în evidență, dar cărora le lipsește încrederea în sine și vor să afle mai mult despre ce presupune drumul pe care, fără să-și dea seama, au pășit deja!” declara Ana-Maria Butoi, absolventă a programului.

LEADERS Education, Ediția a 16-a, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca se derulează în perioada 27-30 Octombrie 2014 și se adresează tuturor studenților din UMF, celor de la Facultatea de Medicină, Facultatea de Farmacie, dar și Facultatea de Medicină Veterinară.

Programul este gratuit, la fiecare ediție participă circa 90 de studenți, iar accesul se realizează pe baza unui formular de înscriere de la leaderseducation.ro și a unui proces de selecție.

LEADERS Education UMF Cluj este realizat cu sprijinul sponsorului Servier și a partenerilor Ascendis, Grand Hotel Napoca, Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca și OSF Cluj-Napoca.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.