Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

Interviu cu mitropolitul Andrei al Clujului, aniversare Mihai Șora și eseu despre noua limbă de lemn

Data publicării
Categoria

Un interviu despre Nicolae Steinhardt cu ÎPS Andrei, mitropolitul Clujului, se află printre materialele din numărul 221 (16-30 Noiembrie 2011) al revistei de cultură Tribuna, publicată sub autoritatea administrativă a Consiliului Județean Cluj.

Tot în acest număr, faimosul filosof român Mihai Șora este aniversat la împlinirea a 95 de ani printr-un articol de Vasile Gogea, ”o clipă solară într-un timp întunecat”.

Ion Pop și Ștefan Manasia dezbat cea mai nouă apariție editorială clujeană, volumul de poeme Inevitabil de Andrei Doboș, iar la rubricile de poezie și proză din Tribuna semnează Flore Pop, Mihai Vieru și Mircea Pora.

În rubrica ”Incidențe”, Horia Lazăr scrie despre Limba de lemn la început de mileniu. O parte a secțiunilor de teatru și film este dedicată Festivalului Național de Teatru de la București, respectiv Festivalului de Film ”Comedy Cluj”. Numărul este ilustrat de Angela Roman-Popescu, despre a cărei recentă expoziție de la Muzeul de Artă din Cluj scrie Livius-George Ilea.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.