Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

Începe „Caravana de promovare a învăţământului profesional”

Data publicării
Categoria

Inspectoratul Şcolar Judeţean începe astăzi, 20 Martie 2014, caravana de promovare a domeniilor şi calificărilor din învăţământul profesional prevăzute în planul de şcolarizare pentru anul şcolar 2014-2015.

O echipă a ISJ CJ se va deplasa în tot judeţul pentru a asigura corecta informare a elevilor şi părinţilor cu privire la învăţământul profesional şi domeniile în care se asigură pregătire în anul viitor şcolar.

Caravana de promovare se adresează atât elevilor şi părinţilor, cât şi comunităţii locale, de aceea întâlnirile vor fi planificate în a doua parte a zilei în aşa fel încât toţi cei implicaţi să poată participa. Pentru corecta informare privind domeniile şi calificările, la aceste întâlniri vor fi prezente şi cadre didactice din unităţile de învăţământ care au în planul de şcolarizare învăţământ profesional. De asemenea, iniţiativa Inspectoratului Şcolar Judeţean a fost salutată şi de companiile în care se asigură practică pentru domeniile propuse în planul de şcolarizare, unele dintre ele alegând să se alăture caravanei atunci când aceasta se va deplasa în zonele din apropierea sediului firmei.

Caravana de promovare a învăţământului profesional se va întinde până la mijlocul lunii mai, până la cuprinderea tuturor zonelor din judeţ.

Joi, 20 Martie 2014, caravana de promovare a învăţământului profesional îşi începe acţiunea în comuna Floreşti unde este planificată o întâlnire cu elevi, părinţi, cadre didactice şi reprezentanţi ai comunităţii locale, la ora 14:30, la Căminul Cultural din localitate. Apoi, caravana se va deplasa în comuna Gilău pentru o întâlnire similară, la ora 16:30, la Căminul Cultural Gilău.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.