Orașul Cluj-Napoca

Informează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Încep lucrările de modernizare pe strada I. C. Brătianu

Data publicării
Categoria

Primăria Municipiului Cluj-Napoca începe astăzi lucrăril de modernizare a străzii I. C. Brătianu, lucrări care fac parte din proiectul „Refacerea infrastructurii Oraşului Comoară, modernizare căi de acces spre centrul istoric”.

În perioada lucrărilor, se va închide circulaţia autovehiculelor şi se vor desfiinţa parcările aferente zonei.

Concomitent cu lucrările de modernizare, se vor efectua şi cele de înlocuire a reţelei de gaze naturale şi de realizare a canalizaţiei subterante pentru relocarea cablurilor aeriene în subteran.

Lucrările se vor termina la finalul lunii noiembrie, în funcţie şi de condiţiile meteo.

În prima etapă se va închide tronsonul cuprins între străzile Baba Novac şi Hermann Oberth şi se va restricţiona accesul dinspre Piaţa Ştefan cel Mare, iar în etapa a doua, se va închide restul străzii, până la strada Universităţii. Toate restricţiile de circulaţie vor fi semnalizate prin indicatoare rutiere.

Firma SC Viarom Construct SA a fost desemnată câştigătoarea licitaţiei pentru „Refacerea infrastructurii Oraşului Comoară, modernizare căi de acces spre centrul istoric” (oferta financiară a fost de 16.953.107,12 lei). I.C. Brătianu este prima stradă din acest proiect care va fi modernizată, urmând să se reabiliteze şi alte trei artere importante din centrul oraşului: Memorandumului, Calea Moţilor şi Avram Iancu.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.