Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Încă 2 nume din industria modei pe scena The Woman

Data publicării
Categoria

Romanița Iovan vine în 7 martie la Cluj-Napoca la ediţia a 2-a a conferinței nationale dedicată businessului feminin, The Woman. Designerul român care își prezintă colecțiile la New York Fashion Week și a adus brandul Escada în România va participa alături de Andreea Marin în panelul de debate pe tema Branding personal și pasiune în muncă.
Romanița aduce la Cluj și colecția de primăvară-vară 2013 Escada care va fi prezentată după conferință, în cadrul serii VIP.
Vicepreședinte Jolidon, Olga Stanciu, este cea care va susține prima prezentare a zilei, împărtășindu-ne detalii despre cum poate ajunge un brand românesc de lenjerie lider pe piața internațională.

Vorbitoarelor anunțate până acum din zona de IT, din industria comunicării, de pe zona de fashion, producție alimentară, sau care profesează în drept se alătură și un specialist din industria medicală.
Dr. Claudia Corega este printre puținii specialiști din lume cu o pregătire temeinică în tratamentul ortodontic și multidisciplinar al deformităților cranio-faciale și sindroamelor genetice ale capului și gâtului. Aceasta a deschis în Cluj-Napoca Qsmile, o clinică pe care o conduce cu succes.

Alături de Romanița Iovan, Olga Stanciu și Claudia Corega vă vor mai aștepta la Grand Hotel Italia să vă împartașească poveștiile lor de success și să vă raspundă la întrebări: Elena Grecu – avocat, Amalia Sterescu – Vicepreședinte companie de IT de top, Bibiana Stanciulov – antreprenor, Magiun de Toploveni , Raluca Georgescu –country manager multinațională, Larisa Petrini Managing – Partner Saatchi PR, Irina Markovits – consilier vestimentar și journalist de modă.
Andreea Marin va veni în calitate de invitată la eveniment cu un rol triplu, speaker, reprezentant al fundației Prețuiește Viața și ambasador AVON, sponsor al acestei ediții.

Programul după-amiezei de 7 martie conține debateuri, prezentări și o seară de cocktail cu un program special, ce va curpinde prezentări de modă, expoziții de bijuterii Sabion, lansare de carte, degustare de vinuri și multe pauze pentru networking.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.