Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

In rock we trust – Rock Battle ediția a III-a

Data publicării
Categoria

Organizatorii Rock Battle anunță lansarea înscrierilor la cea de a III-a ediție ce adună toți iubitorii de muzică rock în centrul orașului Cluj-Napoca. Evenimentul se va desfășura în acest an în perioada martie-aprilie 2015 în centrul actualei Capitale Europene de Tineret.

După ce în 2014 Rock Battle s-a dovedit un real success aducând în casa rock-ului de pe strada Emil Isac, Jaxx Garajul cu Rock, cele mai bune voci de pe scena culturală muzicală națională, anul acesta organizatorii își propun să crească proiectul și promit un eveniment și mai dinamic și mai plin de pasiune. Interacțiunea dintre publicul clujean iubitor de rock și trupele aflate în competiție va fi din nou prezentă astfel că dinamica evenimentelor va fi asigurată, alături de marele premiu de o mie de euro și de un juriu specializat care promite multe surprize pentru toți cei înscriși în competiție.

Conform tradiției, toți cei interesați să participe la Rock Battle 2015 sunt invitați să trimită un e-mail pe adresa jaxxrockbattle@gmail.com în care să includă: numele și structura trupei, orașul de proveniență și minim două link-uri cu piese interpretate de ei. Trupele interesate să își expună talentul rock sunt rugați să se înscrie până la data limită: 8 Februarie 2015, urmând ca mai apoi toți cei înscriși să fie contactați de organizator pentru detalii.

Competiția de față are drept scop interacțiunea directă dintre trupele rock aflate la început de drum și publicul clujean iubitor de acest gen muzical. Trupele participante la competiție vor avea șansa de a performa și de a impresiona publicul într-un cadru organizat începând cu semifinalele și culminând cu marea finală și desemnarea câștigătorului.

Ediția din 2014 i-a avut drept câștigători pe cei de la Times of Need care au reușit să debuteze în forță pe scena culturală rock cucerind publicul prezent la eveniment. Prin câștigarea Marelui Premiu, membrii trupei s-au bucurat de cei o mie de euro, dar și de alte surprize și servicii oferite de partenerii evenimentului.

For those about to rock, we salute you!

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.