Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Împreună pentru sănătate

Data publicării
Categoria

ulius Mall Cluj continuă să sprijine comunitatea şi să ajute persoanele defavorizate, demarând o nouă campanie socială. Inițiativa este dedicată unor tineri clujeni cu o situaţie precară și care se confruntă cu diverse probleme de sănătate.

Începând cu 17 Iulie 2014, Iulius Mall Cluj a demarat campania Împreună pentru sănătate, al cărei beneficiar este Fundaţia Română pentru Copii, Comunitate şi Familie (FRCCF) Cluj, prin intermediul centrului de zi al organizaţiei – Clujul are Suflet. Aici se acordă servicii menite să evite excluziunea socială pentru peste 180 de tineri, cu vârste cuprinse între 14 şi 20 de ani, care provin din familii defavorizate. Aceştia vor beneficia de un screening iniţial, urmat de analize amănunţite şi tratamente. Valoarea totală a serviciilor medicale este de peste 20.000 de euro. Investigaţiile vor fi efectuate la policlinica Promedical Center, partenerul Iulius Mall Cluj.

Prin acest proiect, Iulius Mall Cluj continuă acţiunile de susţinere a comunităţii. Ne bucurăm că putem să le oferim tinerilor şansa de a-şi evalua starea de sănătate şi de a beneficia de servicii medicale de calitate. Avem convingerea că, astfel, contribuim la rezolvarea problemelor cu care se confruntă şi că vom aduce zâmbete, lor şi familiilor din care fac parte”, a spus Sorin Guttman, Shopping Center Manager Iulius Mall Cluj. Beneficiarii direcţi vor merge la consultaţii începând de astăzi. „Tinerii din centrul nostru de zi, «Clujul are Suflet», provin din familii defavorizate, iar din cauza condițiilor precare de locuit și a alimentației deficitare suferă adesea de carențe medicale. Prin programul «Împreună pentru sănătate», inițiat și finanțat de Iulius Mall Cluj, sperăm ca aceste carențe să fie descoperite la timp și tratate, a spus Alexandra Sendruc, fundraiser al FRCCF.

Iulius Mall Cluj a desfăşurat numeroase campanii sociale şi în diverse alte domenii. O parte din mobilierul utilitar, care a fost înlocuit în acest an, a fost donat către Colegiul Național Pedagogic Gheorghe Lazăr Cluj-Napoca. În 2013, ca urmare a lucrărilor de reamenajare a food court-ului, mobilierul a fost donat Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Cluj şi distribuit în centrele administrate de această instituţie. În 2010, prin campania 1 Like = 1 Leu = 1 Zâmbet, s-au oferit copiilor care învăţau la şcoala din satul Ghirolt, comuna Aluniş, trei computere performante şi o zi de distracţie la mall. La acestea se adaugă alte acţiuni de sprijinire a persoanelor defavorizate, protejare a mediului înconjurător, prevenţie pentru sănătate, încurajare a educaţiei şi multe altele. De asemenea, Iulius Mall Cluj este un partener constant în demersurile organizaţiilor nonguvernamentale.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.