Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

Ia-ți acum ultimele locuri în avionul UNTOLD și rezervă-ți cazare pentru cel mai bun festival din Europa

Data publicării
Categoria

The Cloud Rider, avionul UNTOLD, mai are doar 30 de locuri disponibile pentru călătoria spre cea mai intensă petrecere a anului 2016 din România. Festivalierii care vor zbura cu Boiengul 737 spre cel mai bun festival din Europa, UNTOLD, vor avea parte de o experiență incredibilă la zece mii de metri, unde atmosfera va fi întreținută de DJ Manuel Riva iar gazda petrecerii va fi nimeni alta decât INNA.

Fanii UNTOLD au șansa să călătorească spre Tărâmul Magiei și al Nopții alături de vedete din România și vor avea parte de suprize de neuitat. Plecarea va fi de pe Aeroportul Internațional Otopeni din București, în noaptea de 3 spre 4 august, la miezul nopții, cu întoarcere spre casă în noaptea de 8 spre 9 august. Participanții la festival care doresc să-și achiziționeze un bilet de avion, o pot face pe site-ul tui-travelcenter.ro/untold-bilete-avion.

Festivalierii din Timișoara, Iași și București care vor să vină la UNTOLD, mai au la dispoziție câteva locuri în The Tarmac Eater, autocarul oficial al festivalului. Pe tot parcursul drumului vor avea parte de opriri surpriză, cadouri, muzică bună și cel mai important, prieteni, cu care distracția începe mai devreme. Participanții își pot achiziționa ultimele locuri în The Tarmac Eater pe tui-travelcenter.ro/untold- bilete-autocar.

CAZARE UNTOLD

Mai este o săptămână până la UNTOLD, iar festivalierii care nu și-au rezervat o cazare, trebuie să știe că în căminele studențești mai sunt doar 200 de locuri libere. Turiștii au la dispoziție și camere în hotelurile de 2, 3, 4 și 5 stele din Cluj Napoca. Mai multe informații despre posibilitățile de cazare oferite de organizatorii UNTOLD dar și de partenerii festivalului se pot găsi pe linkul untold.com/ro/accommodation.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.