Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Humanic inaugurează primul său magazin din Cluj-Napoca

Data publicării
Categoria

Istoria Humanic începe încă din 1872, brandul ajungând în prezent la peste 3600 de angajaţi la nivel european. La Cluj, Humanic va ocupa o suprafaţă de circa 500 de metri pătraţi în Polus Center, în zona intrării cu numărul trei şi îi va întâmpina pe clujeni cu cele mai noi trenduri şi stiluri, iar mărci internaţionale şi exclusiviste precum Alisha, Tommy Hilfiger, Geox, Funky Shoes, Buffalo, Puma, Unisa, Vigneron, Lacoste şi multe altele vor avea aici apariţii pline de efect.

La nivel european, Humanic este prima adresă pentru pasionaţii de pantofi şi oferă, sezon după sezon, cea mai reuşită selecţie de modă internaţională a pantofilor.

Humanic nu este un magazin ca oricare ci un paradis pentru pasionaţii de pantofi. Este o lume aparte în care pantofii cresc în copaci – de unde poţi să-i culegi sau să-i aduni pur şi simplu. (clientă Humanic, Köln, 2009).

Fie în unul dintre magazinele din Austria, Ungaria, Cehia, Slovenia, Germania, Slovacia, Polonia, România, Bulgaria, Elveţia sau Croaţia, fie în e-Shop (pentru Germania şi Austria) – în acord cu motto-ul shoemanic pasiunea pentru pantofi este trăită cu aceeaşi intensitate. În căutarea celei mai actuale mode specialiştii Humanic scrutează permanent renumite locaţii ale modei mondiale Milano, Paris sau New York şi creează împreună cu designerii colecţiile noi. Arhitectura magazinelor Humanic constituie un podium fascinant pentru prezentarea celor mai noi stiluri.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.