Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

H&M va deschide un magazin în Cluj

Data publicării
Categoria

H & M Hennes & Mauritz AB, retailer-ul internaţional de modă, va deschide încă patru magazine în România.

După cinci unități deschise în Bucureşti şi una în Braşov, H&M va aduce modă şi calitate la cel mai bun preţ în alte trei oraşe din România: Cluj, Timişoara şi Constanţa. Totodată, o nouă unitate va fi adăugată şi lanţului de magazine din Bucureşti.

Primele magazine se vor deschide în septembrie în Timişoara şi Cluj, în centrele comerciale Iulius Mall din oraşele respective. În noiembrie vor urma unităţile din Bucureşti, in Sun Plaza Shopping Center, şi Constanţa, în centrul comercial Maritimo Shopping Center.

O dată cu deschiderea noilor magazine, ne vom mări și echipa, urmând să mai angajăm până la finele anului în jur de 100 de oameni. Vrem să le oferim candidaților noștri oportunitatea de a se alătura unei companii puternice din punct de vedere financiar, care se dezvoltă rapid, unde au numeroase posibilități de dezvoltare personală pentru a-și construi o carieră a declarat Carlos Duarte, County Manager H&M România.

Noile magazine vor include articole de zi cu zi cât și piese moderne pentru femei, articole de zi cu zi pentru bărbați cât și colecții pentru copii și adolescenți. De asemenea, fanii H&M vor putea găsi aici și accesorii, lenjerie intimă și colecții sport.

Colecția de toamnă de la H&M dezvăluie o senzaţie proaspătă de eleganţă, creată prin îmbinarea stilurilor retro cu o tentă modernă de distracție. Siluetele înalte și largi, cu paltoane clasice de culoarea camel combinate cu rochii imprimate şi cu pantaloni largi fac parte din look-urile principale ale sezonului de toamnă.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.