Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Guano Apes la Tuborg Green Fest Peninsula

Data publicării
Categoria

Trupa germană de crossover Guano Apes va concerta în prima zi a Tuborg Green Fest Peninsula! Formaţia a explodat, acum 15 ani, în topul clasamentelor cu piesa Open Your Eyes, care adună esenţa stilurilor muzicale de final de secol, devenind, peste noapte, favoritul generaţiei post-Nirvana. Riff-uri de metal, ritmuri electronice, un pic de rap şi vocea inconfundabilă a Sandrei Nasic – la toată acestea s-a adăugat o doză considerabilă de energie care a făcut din Guano Apes un fenomen mondial.

Ajunşi pe culmile succesului, trupa s-a destrămat, iar fanii au fost nevoiţi să aştepte până în 2009 pentru a-i asculta din nou, live, pe preferaţii lor. În acelaţi an Guano Apes au susţinut primul concert în România, la festivalul bucureştean Tuborg Green Fest. În 2011 însă ne putem aştepta la mai multe din partea germanilor cu albumul lor nou, Bel Air, care a cucerit deja hitlist-urile câtorva ţări şi va fi prezentat şi la Tuborg Green Fest Peninsula pe 25 august.

Tot din categoria muzicii rock, concertul clujenilor de la Grimus promite să fie unul din momentele de atracţie, mai ales că el va include şi piese de pe ultimul album, Egretta, care va fi lansat în România în luna octombrie.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.