Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

FISC-ul a făcut patru mii de oameni fericiţi la prima ediţie

Data publicării
Categoria

Prima ediţie a Festivalului Internaţional de Stand Up Comedy (FISC) ce a avut loc în perioada 4-10 Noiembrie 2013 s-a încheiat duminică la Cluj-Napoca. Festivalul, organizat de Guevara Events în parteneriat cu Studcard, este considerat un succes încă de la prima ediţie conform datelor oficiale.

FISC 2013 a însemnat: patru mii de participanţi la evenimente, 17 artişti comedianţi din România şi Ungaria, șapte spectacole de stand up comedy (șase la Cluj-Napoca, unul la Târgu-Mureş), zece concurenti înscrişi în competiţia de open mic, patru finalişti ai competiţiei de open mic, două oraşe și patru locaţii.

În cadrul Galei de Închidere au fost decernate premiul I al competiţiei de open mic de către Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, şi Premiul Publiculuide către Gheorghe Şurubaru, viceprimarul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

Ne bucurăm foarte mult că am reuşit să realizăm ce ne-am propus şi ce am promis: 4000 de oameni fericiţi, din Cluj-Napoca şi Târgu-Mureş. O altă reuşită este faptul că am promovat publicului şi alţi artişti de stand up comedy, decât cei pe care îi ştiau majoritatea, Comedica sau Teo, Vio şi Costel. Astfel, la prima ediţie FISC, am avut parte şi de artişti mai puţin cunoscuţi care însă au convins prin showurile de calitate, dar şi artişti debutanţi care au avut prima prestaţie în faţa a 800 de oameni. Sperăm că am atras atenţia atât a autorităţilor cât şi a eventualilor sponsori care la anul să ne fie alături pentru a reuşi să aducem mai mulţi artişti, mai multe genuri de comedie şi, de ce nu, poate în mai multe oraşe. Mulţumim partenerilor care ne-au ajutat să ducem la bun succes prima ediţie a Festivalului Internaţional de Stand up Comedy, a precizat Iancu Şerbănescu, director FISC.

Filosofia noastră şi întregul concept Bossini este de a fi fericit. Trebuie sã ne bucurãm de lucrurile simple din fiecare zi şi să ne simţim fericiţi alături de cei din jurul nostru. Chiar şi un simplu zâmbet sau un râs sănătos ne poate schimba ziua şi face viaţa mai frumoasă. De aceea, am fost încântaţi să contribuim la acest proiect care, iată, a făcut peste 4.000 de oameni fericiţi. Bossini nu îţi oferă doar haine, ci şi momente pline de bucurie, a declarat Hadeel Shakhshir, director general Bossini Romania.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.