Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Fii primar pentru o zi!

Data publicării
Categoria

Primăria municipiului Cluj-Napoca demarează cea de a doua ediție a competiției pe teme civice Fii primar pentru o zi!.

Este un proiect de suflet pentru mine, iar succesul primei ediții a confirmat atât nevoia de astfel de provocări pentru tinerii clujeni, cât şi puterea lor de muncă şi entuziasmul cu care se apucă de orice proiect. Sper ca an de an acesta să devină un eveniment aşteptat de copii şi de tinerii Clujului, iar preocuparea lor pentru oraş şi dezvoltarea lui să fie din ce în ce mai mare, a precizat primarul Sorin Apostu.

Proiectul Fii primar pentru o zi! urmăreşte atât creşterea interesului elevilor pentru implicarea în comunitate, cât şi valorificarea abilităţilor lor creative.

Tema concursului este Proiect pentru oraşul meu.

Şi în acest an, vor fi trei categorii de vârstă, clasele I-IV – un concurs de desene, iar la categoriile V-VIII şi IX-XII va fi un concurs de proiecte. Tematicile proiectelor realizate de către elevi pot fi în orice direcţie, de la promovarea sportului, activăţilor ecologice, sau civice, până la proiecte de implicare socială în viaţa comunităţii în care trăiesc.

Desenele şi proiectele trebuie trimise la primărie în periaoda 26 Aprilie 2011 – 17 Mai 2011. Proiectul se derulează cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, al profesorilor diriginţi şi al învăţătorilor.

Câștigătorul trofeului Primar pentru o zi, va petrece o zi alături de primarul municipiului, pentru a avea ocazia să vadă cum se administrează un oraș.

Gala de premiere se va organiza în cadrul Zilelor Clujului, în data de 1 Iunie 2011.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.