Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Expoziţie foto pe tavanul unui local

Data publicării
Categoria

Un proiect foto original, realizat în premieră în Cluj-Napoca, care include 122 de portrete alb-negru, a fost dezvelit în localul Funky Bar.

Funky Faces e numele unei expoziţii foto în care sunt incluse 122 de portrete close-up, alb-negru, listate pe A3-uri, ce vor decora tavanul unuia din cele mai prietenoase localuri de pe strada Piezişă. (găsiţi pozele aici)

Iniţiativa îi aparţine fotografului Radu Neag, care a realizat fotografiile în decurs de o săptămână. Au fost fotografiate 122 de persoane în fiecare dupămasă, în perioada 9-17 Octombrie 2011. Ideea s-a născut după ce Cătălin Lungu, patronul localului, şi-a exprimat intenţia de a redecora un tavan al barului, el acceptând astfel inedita iniţiativă.

Proiectul a născut şi reacţii. Un spirit de artist poate să tranforme interiorul unui om într-o adevărată operă de artă pentru că vede acea frumuseţe pe care ceilalţi oameni nu o mai percep. Din fericire există încă oameni care, prin ceea ce fac le amintesc celorlalţi că într-adevăr frumuseţea vine dinăuntrul lor şi că naturaleţea n-a murit, trebuie doar adusă la lumină. Fotografiile din proiect nu sunt decât o dovadă a acestui lucru, o oglindă a frumosului din fiecare, feţe a căror expresivitate trece dincolo de ceea ce se vede cu ochiul liber, descrie iniţiativa Adela Moldovan (ozibuna.net).

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.