Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

Europ’Raid la Cluj-Napoca

Data publicării
Categoria

Europ’Raid, turneu consacrat de automobile din Europa, va ajunge în premieră la Cluj-Napoca în perioada 13-14 August 2015.

Evenimentul este organizat de studenţi francofoni din vestul Franţei şi reuneşte o mare parte de participanţi din zona metropolitană Nantes (Franţa). Acest turneu comun al ţărilor europene va angrena anul acesta 45 de participanţi, care vor parcurge 10.000 de kilometri şi vor vizita 19 ţări din Europa, timp de 23 zile. Organizatorii au ales să poposească anul acesta şi în oraşul înfrăţit, Cluj-Napoca, mai ales pentru faptul că municipiul nostru este Capitală Europeană a Tineretului.

În seara zilei de 13 August 2015, participanţii Europ’Raid vor participa în Parcul Central la un schimb cultural internaţional, organizat cu sprijinul Federaţiei Share.

Europ’Raid are, în mod tradiţional, şi o componentă umanitară. Cu prilejul acestei a doua ediţii, care se va derula între 1 şi 23 August 2015, Europ’Raid va transporta două tone de material şcolar pentru şcolile din România şi Bulgaria.

Obiectivul acestui proiect susţinut de autorităţi locale şi societăţi din Franţa este de a implica şi de a mobiliza prin acest eveniment unic în Europa mai multe ţări care să devină astfel solidare şi generoase pe plan internaţional.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.