Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

Cursuri de limbă portugheză, cultură și civilizație braziliană la UBB

Data publicării
Categoria

Centrul Cultural Brazilian Casa do Brasil și Biblioteca de Studii Latino-Americane din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca organizează, în perioada 30 Septembrie 2013 – 18 Octombrie 2013, înscrieri la cursurile de limbă portugheză, nivel începător și avansat, și la cursurile de cultură și civilizație braziliană.

De asemenea, redeschide porțile bibliotecii, mândrindu-se cu materiale în limba portugheză, în special din domeniile Relațiilor Internaționale și ale Științelor Economice și Juridice.

Cursurile de începători se adresează celor care doresc să învețe portugheza de la zero, iar cele pentru intermediari sunt organizate pentru cei ce urmăresc să-și aprofundeze cunoștintele lingvistice dobândite anterior. Cursul de cultură și civilizație braziliană este dedicat persoanelor care stăpânesc limba portugheză și sunt pasionați în mod special de Brazilia.

Se pot înscrie atât studenți cât și persoane care au terminat deja facultatea și lucrează, cursurile fiind organizate, în general, după ora 18:00. Acestea vor avea loc la sediul Centrului Cultural Brazilian Casa do Brasil (strada Mihail Kogălniceanu, numărul 4) în sala Bibliotecii de Studii Latino-Americane.

Nici unul dintre modulele menționate nu se va ține cu mai puțin de zece persoane înscrise.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.