Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

Curs de antreprenoriat și leadership cu burse în valoare de 3.500 euro pentru tinerii din Cluj-Napoca

Data publicării
Categoria

Lorand Soares Szasz, declarat cel mai bun speaker al anului 2012 în România, lansează cea de-a doua ediție a proiectului antreprenorial Leaders for the future 2013.

Evenimentul va avea loc în perioada 3-10 Noiembrie 2013 în Cluj-Napoca, fiind găzduit de Inspire Center, în clădirea Silver Business Center.

Tinerilor cu vârste între 18 si 30 de ani li se oferă prin acest proiect 35 burse în valoare de 3.500 de euro și astfel șansa excepțională de a învăța direct de la cei mai buni traineri și oameni de afaceri cum să își dezvolte capacitățile antreprenoriale, să lanseze afaceri de succes și de asemenea să își cultive abilitățile de leadership la un nivel înalt.

Cursul durează opt zile și are două sesiuni pe zi. Fiecare sesiune conține și un interviu cu un invitat special.

Ca și în ediția precedentă, proiectul este împărțit în zece module, susținute de cei mai buni zece traineri din Cluj (Lorand Soares Szasz, Eusebiu Burcaș, Călin Biriș, Alex Moldovan, Hedi Hoka, Dan Pitic, Paul Ardelean, Peter Kulcsar) pe domenii ca social media, public speaking, vânzări, leadership, financiar, dezvoltarea echipei, proceduri și sisteme, plan de afaceri. De asemenea, participanții vor beneficia în cadrul fiecărui modul de consultanța și experiența unor antreprenori de success din România.

Investiția în acest curs este de 3500 euro per persoană. Pentru că noi mergem pe premiza că nu contează de unde vii, ci contează încotro te duci, am hotărât să susținem tinerii cu potențial. Ca răsplată a muncii, a ambiției, a motivației și a dorinței de a învăța, oferim 30 de burse pentru acest proiect. Cinci burse sunt acoperite in proportie de 100%, iar restul sunt acoperite in proportie de 90%. Nu este un curs normal, este un curs exclusivist, cu cei mai buni traineri, care învață cele mai noi metode de a ajunge spre succes, prin urmare, se vor alege cei mai potriviți și cei mai motivați tineri., declară fondatorul proiectului Leaders For The Future.

Înscrierile pentru curs se fac în perioada 3-23 Octombrie 2013.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.