Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

Cum a fost la Electric Castle 2014 (a doua și a treia zi)

Data publicării
Autor
Alexandru Ifrim

Dacă prima zi de Electric Castle 2014 a fost una cu adevărat „electrică”, următoarele două zile au fost electrizante!

Nebunia urbană a continuat la Electric Castle în seara de vineri, când Stero Trombone, iar mai apoi Shadowbox au încălzit mulțimea cu „fetișul ” lor pentru bass, așa cum afirmau băieții. Aparent, condițiile meteo nu au ținut cu organizatorii și deși o parte din public s-a retras spre zona de camping, mulți s-au lăsat purtați de spiritul liber-hippie, specific conceptului „electric”. Distracția nu a fost oprită de nimic, nici măcar de evenimente neprevăzute. S-a dansat în ploaie la scena de raggae-dubstep, în zona de dance garden, iar la main stage The Correspondents i-au dezmorțit și până și pe cei reticenți, cu ținuta extravagantă și dansul atipic al solistului.

În continuare, până s-au adunat cu greu și cei plecați sau cazați în oraș din cauza transportului Cluj-Bonțida insuficient pentru cererea uriașă, au evoluat The Freestylers. Mult așteptații Thievery Corporation au oferit un spectacol grandios, pe lângă surpriza unei cereri în căsătorie pusă la cale de un fan cu ajutorul organizatorilor. După răspunsul inevitabil și categoric „da”, publicul a fost invitat în scenă. Seara a devenit cu adevărat incendiară când Foreign Beggars au creat o atmosferă electrizantă pe ritmuri de hip hop și dubstep, după salutările oficiale: „fuck yeah, shit yeah, hell yeah”. Iar în final, fanii „însetați” au apreciat altruismul membrilor trupei care au împărțit băutură imediat ce au coborât de pe scenă. Publicul numeros a rămas și la prestația lui Dj EZ și mai târziu, K-Lu & Sauce.

Artiștii invitați la festival au confirmat în repetate rânduri autenticitatea și conexiunea deosebită cu locul inedit și cu publicul de aproximativ 17.000 de oamenii pe zi.

A treia zi de concerte a umplut în mod surprinzător zona castelului până la maximul sau de capacitate. CTC a deschis seara cu rap românesc, iar Silent Strike a continuat seria cu o armonie instrumentală de muzică electronică, chitară și tobe. Grimus s-a mândrit în fața publicului cu piese proprii ce apar pe coloanele sonore ale unor filme românești, iar solistul a îngenunchiat în fața fanilor de mai multe ori, fiind în premieră pentru el aruncat și ”scăldat” în mulțime. De aceea, cea mai mare parte a show-ului a făcut-o chiar între fani, renunțând la spațiul convențional al scenei. Trupa a fost rechemată pentru biss, susținând încă o dată atmosfera de Electric Castle cu piesa ”Umbre”.
Shiver a creat cel mai complet party în aer liber cu show-uri de lumini ,confetti și beat-uri ce au ținut în extaz mulțimea plină de energie până la următorul mare nume DJ Fresh featuring Messy MC.

Desigur, niciun artist nu a uitat de ”suvenirul virtual”, mai exact de indispensabilul ”selfie” cu fanii.


Fotografii

Fotografii realizate de Gicu BOBOC.

Vezi și:

https://orasulcluj.ro/articole/2014/06/cum-a-fost-in-prima-zi-de-electric-castle-2014/
https://orasulcluj.ro/articole/2014/06/cum-a-fost-la-electric-castle-2014-ultima-zi/

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul Cluj-Napoca.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Etichete:

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.