Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Creatorul de bijuterii al Hollywood-ului, Gianni Lazzaro, vine la Iulius Mall Cluj

Data publicării
Categoria

Gianni Lazzaro, supranumit Regele bijuteriilor cu diamante colorate sau Creatorul de bijuterii al Hollywood-ului, vine la Iulius Mall Cluj, în galeria Sabion.

Vineri şi sâmbătă, 16-17 Decembrie 2011, expoziţia cu vânzare a pieselor create de unul dintre cei mai mari bijutieri ai lumii îl va avea ca amfitrion chiar pe creator. Sabion este unicul distribuitor al colecţiei Back in nature, a cărei valoare este estimată la 3 milioane euro şi care reprezintă epopeea artistică a designerului de origine română. Cu motive florale, celeste sau zoomorfe, desăvârşite cu pietre preţioase cu sute sau chiar mii de karate, piesele modernei colecţii sunt preponderent coliere, pandantive, brăţări, inele şi broşe care pot fi cu purtate cu uşurinţă, căpătând un aspect practic dincolo de cel excepţional, artistic.

Sunt bijuterii create pentru a fi purtate cu graţie şi eleganţă în mii de culori: ale pământului, ale aerului, ale focului şi ale apei, a precizat designerul român Gianni Lazzaro.

Un maestru al culorilor, designerul de podoabe a folosit pentru Back in nature mult aur alb şi rose, precum şi o paletă largă de pietre preţioase şi naturale multicolore între care: diamante cognac, negre sau incolore, safire, smaralde, rubine, onix negru, cristopaz, ametist, citrin Madera, safir roz, apatit, agat alb, turmaline, piatra lunii, calcedonii, peridot, quartz fumuriu şi roz. La Iulius Mall, Sabion face posibilă întâlnirea publicului transilvănean şi a jurnaliştilor cu Gianni Lazzaro pentru a-l descoperi pe cel mai talentat dintre creatorii români contemporani de bijuterii la nivel mondial.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.