Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Copiii donează la ECCO din Iulius Mall Cluj încălțăminte pentru micuții din orfelinate

Data publicării
Categoria

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, magazinul ECCO din IULIUS MALL lansează a treia ediţie a campaniei Copii pentru Copii.

Până pe 12 Iunie 2011, micuţii sunt invitaţi să doneze orfelinatelor încălţămintea pe care nu o mai folosesc. Copii care oferă pantofiori, săndăluţe sau încălţăminte sport prichindeilor aflaţi în dificultate primesc din partea ECCO reducere de 10% la orice produs achiziţionat pentru fiecare pereche donată. Pantofii colectaţi în IULIUS MALL vor trece printr-un proces de igienizare şi recondiţionare, iar apoi vor fi oferiţi mai multor orfelinate din ţară.

ECCO a demarat campania Copii pentru Copii în urmă cu şase ani, în mai multe ţări din Europa. Anul trecut, sutele de perechi de pantofi donate de clienţii ECCO din România au ajuns la copiii sinistraţi din Moldova şi la două orfelinate din Bucureşti şi Constanţa.

Campania umanitară Copii pentru Copii se înscrie într-o politică pe care ECCO o duce la nivel global, cea de susţinere a mai multor cauze nobile. Programul caritabil „ECCO Walk for life” are ca scop principal ajutorarea copiilor defavorizaţi, încurajarea unui stil de viaţă sănătos şi protejarea naturii.

Brandul ECCO a luat naştere în anul 1963 în Danemarca şi se află în topul celor mai mari producători de încălţăminte din lume, cu vânzări de peste 16 de milioane de perechi pe toate continentele.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.