Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

Cluj Fashion Week, to be or not to be.

Data publicării
Categoria

În ultima perioadă există o polemică pe seama evenimentului Cluj Fashion Week 2010 CFW 02, programat a se desfășura în toamna acestui an.

Conform FashionandBeauty.ro, într-o conferință de presă susținută ieri, 28 septembrie 2010, la Athenee Palace Hilton, Alin Gălățescu, coordonator principal al Cluj Fashion Week CFW 01 din 14-17 Aprilie 2010, acesta a anunțat că va înceta colaborarea cu Mihai Chiver pentru evenimentul de anul acesta. Conform unui contractul semnat de cei doi, timp de patru ediții festivalul cu denumirea Cluj Fashion Week nu va putea fi organizat fără acordul vreunuia dintre cei doi organizatori. Alin Gălățescu a confirmat și problemele financiare pe care Mihai Chiver le-a lăsat în urma primei ediții a Cluj Fashion Week. De asemeni, acesta a anunțat că Cluj Fashion Week se transforma în Festivalul Național de Modă și Lifestyle de la Cluj.

Pe de altă parte, membrii consiliul director al CFW țin să precizeze că domnul Alin Gălățescu nu a fost decât un simplu angajat al Cluj Fashion Week, marcă pe care susțin dumnealor o au înregistrată la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci). Tot în comunicatul de presă emis astăzi, 29 septembrie 2010, s-a precizat faptul că Cluj Fashion Week este un eveniment internațional care are un program clar și care se va desfășura în perioada 8-13 Noiembrie 2010 și care este cuprins în programul oficial al Festivalurilor de Modă din lume.

Ce va urma nu știm, dar sperăm că acest festival sau noul festival să aibă loc, pentru că este important ca și Cluj-Napoca să ocupe un loc bine meritat atât pe harta modei românești, cât și ce cea internațională.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.