Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

Club Midi, singurul club din România în Top 100 Clubs by DJ Mag

Data publicării
Categoria

Prestigioasa revistă britanică DJ Mag a publicat astăzi topul celor mai bune cluburi din lume. Pentru al doilea an consecutiv, Club Midi rămâne singurul club din România cotat ca fiind unul dintre cele mai bune din lume.

Club Midi a debutat în topul DJ Mag pe poziţia 57 în anul 2009, doi ani mai târziu ocupând locul #25 iar în 2014 se clasează pe locul 54, rămânând singurul club din Romania cotat printre cele mai bune din lume.

Pe poziţii apropiate se află cluburi precum Space Miami sau Watergate Berlin, Club Midi fiind mai bine clasat faţă de cluburi precum The Warehouse, Tenax, Robert Johnson, Fuse, Tresor sau Arma 17.

Clasamentul ultimilor șase ani:

  • 2009 / 57
  • 2010 / 28
  • 2011 / 25
  • 2012 / 26
  • 2013 / 51
  • 2014 / 54

DJ Mag prezintă Clubul Midi ca pe o antiteză a cluburilor ce ocupă primele poziții și remarcă faptul că este un pretendent aparte în acest top. Discernământul făţă de muzica electronică şi artiştii invitaţii oferă o idee clară asupra a ce poate însemna o petrecere în Transilvania.

Line-up-ul ultimelor luni a incluse nume precum Ricardo Villalobos, [a:rpia:r], Lee Burridge, Tale of Us, Nastia, Pan-Pot, Nicole Moudaber, Sasha, Hernan Cattaneo, Steve Lawler, Nina Kraviz, Nic Fanciulli sau Dubfire.

Fiecare petrecere a însemnat o experienţă unică, atât pentru artiştii invitaţi cât şi pentru cei care au invadat ringul de dans.

Club Midi doreşte să mulţumească susţinătorilor, celor care au votat şi partenerilor.

Club Midi a fost inaugurat în noiembrie 2007 ca şi prima locaţie din Transilvania adresată în exclusivitate muzicii electronice. În scurt timp s-a impus ca un club de referinţă atât pe plan naţional cât şi pe harta traseelor internaţionale a celor mai buni DJ şi artişti ai momentului.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.