Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

Centru multifuncţional de servicii sociale integrate pentru vârstnicii clujeni

Data publicării
Categoria

Centrul de zi pentru vârstnici numărul 2 s-a redeschis astăzi, după un an de la demararea lucrărilor de modernizare. Acest centru funcţionează în două locaţii: pe strada Decebal, numărul 21 şi pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, numărul 108.

Prin proiectul european „Centrul multifuncţional de servicii sociale integrate pentru persoane vârstnice numărul 2” s-a realizat reabilitarea infrastructurii sociale aferente acestuia prin modernizarea, extinderea şi dotarea cu echipamente specifice de reintegrare socială a celor două spaţii, frecventate de peste 400 de vârstnici.

Modernizarea centrului a costat în: realizarea de lucrări de extindere a clădirii, dotare cu mobilier, aparatură medicală şi de fitness, calculatoare de ultimă generaţie, precum şi mijloace decente pentru petrecerea timpului liber pentru persoanele care frecventează aceste spaţii.

„Mulţumesc celor care s-au ocupat de realizarea acestui proiect şi nu în ultimul rând contribuabilului european, pentru că acest proiect este din fonduri europene. Cu această ocazie am creat condiţii europene pentru pensionarii din municipiul Cluj-Napoca, de care sperăm să se bucure cât mai mult timp de acum înainte”, a precizat primarul Emil Boc.

Valoarea totală a lucrărilor a fost de 4,1 milioane de lei (valoarea estimată înaintea licitaţiei a fost de cinci milioane de lei). Reabilitarea centrului a fost realizată de SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA, iar lucrările au fost demarate în data de 24 iulie 2014.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.