Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

Centrale termice eficiente pentru ierni călduroase – Liepsnele

Data publicării
Categoria

Din dorința de a trăi în cele mai bune condiții de confort, românii fac deseori sacrificii financiare însemnate. Fie sistemul de încălzire pe care îl folosesc nu este suficient de performant, fie combustibilul nu este bun – există o varietate de factori ce pot reprezenta cauza neatingerii confortului termic ideal în locuință.

Liepsnele iese în întâmpinarea celor ce doresc să pună capăt acestor eforturi, deseori peste puteri, cu cele mai eficiente soluții: centrale termice pe bază de combustibil solid, de cea mai înaltă calitate. În cadrul paginii centrale-lemne-liepsnele.ro sunt disponibile variate modele de centrale termice pe combustibil solid, dedicate unor suprafețe diverse.

Centralele termice Liepsnele și avantajele de care vin însoțite

Un prim avantaj oferit de această gamă de sisteme de încălzire îl reprezintă accesibilitatea combustibilului ca preț. În condițiile în care altele funcționează cu materii prime greu de procurat sau scumpe, lemnul și derivatele acestuia sunt mult mai la îndemână. Există două variante de centrale: cele care funcționează numai pe bază de lemne – brichete de rumeguș, deșeuri din lemn, și cele care au funcționare si cu cărbune.
Autonomia crescută este un alt motiv pentru care mulți aleg acest tip de centrale. Cu o singură încărcare de lemn, sistemele din această categorie asigură căldura în locuință până la 30 de ore. În cazul celor ce merg pe bază de cărbune, cu o singură șarjă de încărcătură oferă randament de la 3 la 5 zile de funcționare neîntreruptă.

Optează pentru centrale termice pe combustibil solid și cei care doresc să aibă parte de mai mult confort. Scade din start și frecvența cu care trebuie să verifice camera în care este amplasat sistemul, pentru a reîncărca.
Echiparea centralelor cu ventilator este încă un avantaj pe care îl prezintă și un motiv în plus pentru a alege produsele Liepsnele. Acesta nu este decât un plus de siguranță, ce asigură lipsa fumului, dar elimină și orice risc de a apărea evenimente neplăcute.

În ceea ce privește această categorie de centrale, curățarea cenușei nu este necesară decât de maxium 2 ori în decursul unei luni – ceea ce constituie un avantaj pentru că toate bătăile de cap ce vizau această problemă dispar.

Producătorii sunt pe deplin încrezători în centralele pe care le produc. În acest sens, centralele dispun și de certificare TUV, încă o dovadă a faptului că produsele pot fi întrebuințate fără grija că prezintă risc de accidentare. În general, aceste centrale termice pe combustibil solid oferă până la 25 de ani de funcționare fără probleme.

Din cei interesați de o astfel de achiziție de mare folos sunt informațiile cu privire la structura cazanului, la modelele disponibile, modul de instalare al acestora, modul de exploatare etc. Pentru fiecare în parte, există detalii amănunțite în cadrul paginii centrale-lemne-liepsnele.ro. Tot aici doritorii găsesc datele tehnice necesare pentru a lua cea mai bună decizie.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.