Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Cele mai puternice femei din România vin la The Woman

Data publicării
Categoria

“Principalele calități necesare unui leader, bărbat sau femeie, sunt seriozitatea, capacitatea de muncă și flexibilitatea în luarea deciziilor. A fi femeie într-un domeniu dominat de bărbați nu reprezintă nici un avantaj, dar nici un dezavantaj. Am fost tot timpul confortabilă cu alegerea mea”, susţine Ioana Filipescu, managing Director Filipescu Visa Financial Advisors, speaker la conferinţa The Woman.

Ioana Filipescu, inclusă de publicațiile financiare în topul celor mai puternice femei din România vine la The Woman. Ioana este specialist în investment banking, cu o experiență de peste 20 de ani în corporate finance și investment banking la BERD şi KPMG și care a condus Raiffeisen Investment România timp de zece ani. Aceasta a fost în spatele unora dintre cele mai mari fuziuni și achiziții realizate în ultimii ani în România, a oferit consultanță în vânzarea Robank, Labormed Pharma, Medlife, Deutek, Ceramica, Congaz sau în achizițiile Anzag – Farmexim, sau Groupama – Asiban şi BT Asigurări.

Chiar dacă a reuşit să îşi construiască o carieră de succes şi să se afirme într-o lume cunoscută iniţial a fi a bărbaţilor, Ioana Filipescu susţine că adevăratul echilibru nu poate fi atins decât atunci când viaţa profesională se îmbină cu viaţa de familie.

“Le-aș sfătui pe tinere să nu se teamă, să meargă încrezătoare pe drumul lor, cel al familiei și al carierei. Din punctul meu de vedere, una fără cealaltă nu-ți asigură suficient echilibru. Împlinirea vine din exploatarea la maxim a tuturor valențelor personale. Așadar și carieră și copii, și da, accentuez pluralul”, a mai declarat Ioana Filipescu.

În ceea ce priveşte participarea la conferinţa The Woman, Ioana a spus: „Este primul eveniment The Woman la care voi participa și am mari așteptări! Sunt sigură că femeile au ce împărtăși împreună, că pot învăța una de la cealaltă și că experiențele de viață ale fiecărei participante vor îmbogăți acest eveniment.”

Cristina Chiriac este un alt exemplu de femeie de succes pe care conferinţa The Woman vi-l aduce. Cristina este preşedintele Asociaţiei Nationale a Antreprenorilor, Ambasador al Antreprenoriatul Feminin (titlu acordat şi recunoscut de Uniunea Europeană), mentor al Antreprenoriatului feminin, doctorand în economie şi promotor al valorilor româneşti. Cristina Chiriac, trece de la economie, la ie, atunci când ajunge acasă. Deşi este specialist în economie, Cristina iubeşte tradiţiile româneşti şi, în special, ia. Pasiunea este atât de mare, încât Cristina a pus bazele unui business: un magazin online care vinde ii.

„Flori de ie nu este doar o colecție unică de ii, Flori de ie reprezintă o frântură din istoria neamului românesc, în ea se regăsesc sute de povești de viață, povești ce au dăinuit în timp, iar eu cred ca o parte din misiunea mea o reprezintă continuarea acestei povești!”, susţine Cristina Chiriac.

Povestea acestei afaceri, dar şi cum puteţi reuşi în antreprenoriat veţi putea afla direct de la Cristina Chiriac în cadrul conferinţei The Woman.

Compania AVON susține The Woman de trei ediții, iar anul acesta, în faţa participantelor la conferinţă va fi Raluca Kişescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania și Moldova. Cu 15 ani de experiență în marketing, Raluca Kișescu este unul dintre principalii actori ai domeniului, în România. În cei nouă ani de când coordonează tot ceea ce înseamnă activarea de brand pentru Avon, Raluca și-a pus amprenta pe multe dintre cele mai îndrăznețe proiecte din România, multe în zona de advertising neconvențional. În 2009, a fost desemnată de revista Business Woman “Marketerul Anului”.

Alte femei de carieră care vor fi prezente la ediția din acest sunt Patrizia Paglieri (Doamna de la Masterchef), Doina Costache (Head of Branding în cadrul Google), Cornelia Nicolae (country manager al Stefanel), Alexandra Stoica (director executiv DAS Engineering) și Amalia Sterescu (Public Speaking School).

Conferinţa The Woman va avea loc în 6 martie în Cluj-Napoca la Grand Hotel Italia. Evenimentul face parte din portofoliul Libero Events.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.