Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Cardul OmniPass se eliberează gratuit din această toamnă

Data publicării
Categoria

Ca în fiecare toamnă, noul an universitar vine cu și mai multe beneficii pentru studenții din Cluj- Napoca.

Începând din acest an universitar legitimația de reduceri OmniPass va fi eliberată/vizată gratuit pentru studenții din Cluj-Napoca. În baza cardului OmniPass, aceștia pot să beneficieze de gratuitate la transportul în comun, dar și de alte beneficii și reduceri.

Anul acesta studenții vor putea economisi peste trei mii de lei pe baza reducerilor oferite de pachetul OmniPass. Posesorii legitimației de reduceri pot să își vizeze cardul începând cu 29 Septembrie 2015, iar pentru eliberarea unui nou card studenții sunt așteptați la centrele OmniPass începând cu 1 Octombrie 2015.

Pentru a facilita procesul de eliberare / vizarea al cardurilor vor exista mai multe locații OmniPass, în Cluj-Napoca. Primele două puncte de eliberare/vizare carduri OmniPass vor fi la Casa de Cultură a Studenților și Căsuța Galbenă din Hașdeu, începând de azi (29 Septembrie 2015, respectiv 30 Septembrie 2015), interval orar: 13:00 – 19:00.

Pentru noul an univerisatar pregătim studenţilor pachete de oferte şi reduceri cât mai aproape de nevoile pe care aceştia le au. În urma analizării datelor pe care le avem din anul universitar precedent am realizat faptul că ofertele şi reducerile pe care le-au folosit studenţii, posesori de carduri, au fost undeva în proportie de 70%. De asemenea, pentru anul acesta universitar încerăm să le oferim studenților reduceri relevante, de la festvaluri și concerte, până la participarea gratuită la diferite evenimente educaționale sau de dezvoltare personală, declară reprezenții OmniPass.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.