Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Campionatul distracției, ocupație sănătoasă de timp liber pentru tinerii clujeni

Data publicării
Categoria

Primăria municipiului Cluj-Napoca încurajează tinerii să facă mişcare să se implice în activităţi sociale şi comunitare. Dat fiind faptul că în această perioadă, când timpul neprielnic nu le permite tinerilor să aibă prea multe activităţi în timpul liber, ei pot fi tentaţi să stea multe ore în faţa televizorului, sau, mai rău, în alte locuri nepotrivite pentru ei, unde pot deveni victimele celor care fac bussines cu viaţa şi sănătatea lor, vânzându-le substanţe periculoase pentru sănătate.

Prin urmare, deşi, în general încurajăm petrecerea timpului liber în spaţii deschise, la aer curat, în această perioadă am rece primit cu bucurie propunerea unuia dintre trusturile de presă clujene, reunite sub brandul Presa Bună, de a demara un proiect “de iarnă” pentru tinerii clujeni din licee.

Astfel, Primăria va fi partener la proiectul CCampionatul distracției, iniţiat de reţeaua Presa bună (Citynews, Servus Cluj, Mesagerul de Cluj, CD Radio, în colaborare cu ALPHA TV Cluj).

Este vorba despre o competiţie între liceele clujene (aproximativ 30), care se vor întrece în sporturi precum tenis de masă, aruncare la coşul de baschet, bowling şi darts.

Între competiţii vor avea loc demonstraţii realizate de profesionişti.

Concursurile vor avea loc în perioada 8-10 februarie la Complexul Leul din Piaţa Mihai Viteazul.

Pe această cale doresc să le transmit tuturor celor care oferă programe de timp liber, cu component educative şi care pot fi practicate indoor să se alăture demersului iniţiat de Presa Bună, pentru a le asigura tinerilor noştri ocupaţii care să-I ţină departe de tentaţiile distructive la care sunt supuşi zilnic.

Aştept de la „Presa bună” să facă un campionat sportiv (de baschet, de fotbal) între licee la primăvară. Promit că Primăria va sprijini o astfel de acţiune, a precizat primarul Sorin Apostu.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.