Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

Campania pentru Scena Verde se prelungește cu încă cinci zile

Data publicării
Categoria

Scena Verde urmează să fie inagurată în data de 26 Mai 2015.

Șantierul scenei își va începe activitatea pe 16 Mai 2015, debutând prin construcția modulelor flotante, urmând ca din data de 20 Mai 2015, aceste module să fie așezate pe suprafața lacului și să înceapă construcția efectivă a scenei.

Până atunci însă, cei implicați în susținerea proiectului, vor trebui să facă un ultim efort pentru a aduna încă cca 30.000 de PET-uri. Acesta este motivul pentru care am prelungit campania de colectare până în data de 20 mai. Pe de altă parte, azi am anunțat un concurs între școlile implicate în campania de colectare, un concurs cu premii-surpriza consistente, prelugirea termenului limită pentru colectare fiind benefic și din acest punct de vedere.

Felicitări cartierelor Mărăști (locații: în Piața Mărăști și lângă Kaufland), Grigorescu (locație: vizavi de Profi) pentru mobilizare! Pe această cale facem apel la comunitatea clujeană în legătură cu locațiile: Expo Transilvania, Gheorgheni (vizavi de Intersarvisan) și Mănăștur Minerva, puncte unde colectarea este foarte lentă, credeți că este cazul să le mutăm în alte zone?

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.