Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

BEST Training Week – completează-ți propriul cub

Data publicării
Categoria

În perioada 6-11 Mai 2014, organizația studențească BEST Cluj-Napoca organizează în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj Napoca BEST Training Week, o săptămână de traininguri destinate studenților politehniști și nu numai.

Scopul principal al acestui eveniment este de a oferi studenților ocazia de a-și dezvolta cunoștințele acumulate la facultate prin traininguri specializate realizate de traineri profesioniști de la companii, firme de training sau alte organizații studențești. Trainingurile sunt ocazia perfectă de a intra în contact cu anumite concepte noi care nu sunt întâlnite în cadrul cursurilor.

BEST Training Week debutează marți, 6 mai, în fiecare zi desfășurându-se cel puțin trei traininguri. Vor fi atât traininguri tehnice, în care participanții vor avea ocazia să învețe metodologii de dezvoltare a proiectelor (SCRUM) , limbaje de programare noi (PHP, Java pentru Android), modele de proiectare consacrate (MVC, MVVM), dar și traininguri de soft skills, unde calități precum cea de a fi un bun negociator, de a-și organiza timpul, de a fi un bun antreprenor, comunicator, lider, coechipier sau orator vor putea fi îmbunătățite.

Pe lângă toate acestea, vor fi și workshopuri în care cei prezenți vor putea afla cum să urmeze eficient pașii pentru angajare, cum să-și întărească relațiile profesionale, sau cum să treacă de la hobby la job. Nu în ultimul rând, cei interesați de fotografie vor putea afla mai multe despre fotografia în lumina naturală.

Pentru a se înscrie la eveniment, studenții trebuie să acceseze site-ul oficial, unde vor găsi mai multe detalii despre fiecare training în parte. Data limită pentru înscrieri este 3 Mai 2014, locurile fiind limitate. Partenerii evenimentului sunt ISDC, Emerson, Skobbler, iQuest și KPMG.

Grupul Local BEST Cluj-Napoca, creat în 1995, este o organizație nonguvernamentală și nonprofit, formată din voluntari din cadrul Universităţii Tehnice. La nivel internațional, BEST (Board of European Students of Technology) există în 33 de țări și 96 de universități, având peste 3.300 de membri activi în toată Europa și 1.300.000 de studenți atinși prin acțiunile sale.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.