Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

BattleLab Robotica – concurs studențesc internațional de Sumo Robotic

Data publicării
Categoria

Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universității Tehnice și BEST Cluj-Napoca și-au unit forțele și în acest an pentru a realiza un eveniment unic în Cluj-Napoca, eveniment ce se află la a șaptea ediție. Vă invităm pe data de 6 mai în incinta Universităţii Tehnice, strada Bariţiu nr. 26, amfiteatrul P03, începând cu ora 10:00, pentru a anima spiritele împreună și pentru a susține roboții favoriți.

Competiția presupune implementarea unor roboţi autonomi de sumo, capabili să identifice şi să elimine de pe suprafaţa de joc robotul advers în competiţii de tip “1 la 1”.

Concursul se adresează tuturor studenților din universitățile cu profil tehnic din România și din lume, indiferent de specializarea sau anul de studiu din care fac parte.

În cadrul acestei ediții s-au afișat la linia de start 35 de echipe formate din maxim 4 studenţi care au muncit luni în șir, investind atât timp, cât și bani, pentru construirea celor mai puternici roboți. Competiţia respectă regulile internaţionale de sumo robotic în ceea ce priveşte dimensiunile suprafeţei de joc, regulile de desfăşurare şi angajament.

La BattleLab Robotica 2017 sunt așteptați peste 300 de spectatori care să urmărească luptele dintre roboții înscriși, atât naționali, cât și internaționali și să își susțină echipa favorită.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.