Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Avantajele închirierii unei mașini pentru vizitarea județului Cluj

Data publicării
Categoria

Cluj Napoca este unul dintre cele mai frumoase orașe din România, fiind al patrulea ca mărime in Romania. Se afla asezat chiar in inima Transilvaniei si este un oras vivace, plin de culoare si atractii turistice. Zumzetul studentilor se aude peste tot, intrucat universitatile atrag atat tineri din Romania, cat si foarte multi tineri din strainatate, care se indreapta cu precadere catre facultatea de medicina. Pentru a vizita acest oras este nevoie de cel putin cateva zile petrecute aici si, desi transportul public in comun este bine dezvoltat, cea mai buna alegere pentru turistii care vor sa se deplaseze comod si repede catre orice destinatie este inchirierea unei masini de la VAG24 rent a car. Astfel, se va evita timpul petrecut la coada, pentru cumpararea biletelor de autobuz, precum si nevoia de a astepta un mijloc de transport. Pe de alta parte, taxiurile in Cluj sunt o alternativa de transport foarte scumpa.

Avantajele inchirierii unei masini in Cluj Napoca
Timpul este foarte pretios, mai ales in vacanta, atunci cand turistii vor sa viziteze cat mai multe puncte de interes din orasul pe care l-au ales ca destinatie. Asteptarea dupa autobuz sau tramvai, orientarea dupa GPS-ul de pe telefon sau harti sunt elemente de care turistii pot uita foarte simplu doar prin alegerea unei masini inchiriate, cu care sa se deplaseze. Gasirea hotelului va parea astfel mult mai usoara, precum si ajungerea la obiectivele turistice. Masinile sunt practice si comode, permitand turistilor sa se plimbe, fara ca acestia sa se preocupe ca trebuie, de exemplu, sa se intoarca la hotel pana la o anumita ora, pentru ca nu mai circula mijloacele de transport sau ca trebuie sa ia un taxi.

Inchirierea unei masini asigura vizitarea oricarui obiectiv turistic si a imprejurimilor, fara limite de timp
Clujul este un punct de referinta pe harta Romaniei si ascunde numeroase locuri frumoase, demne de vizitat. Unele insa nu sunt accesibile cu mijloacele de transport in comun. De exemplu, nimeni nu trebuie sa rateze oaza de liniste de langa oras, cunoscuta sub numele de „Stufarisurile de la Cluj”. Aici se poate gasi o mica delta a Transilvaniei, iar pentru vizitarea acesteia e nevoie de mica drumetie de aproximativ o ora. Pana la acest obiectiv turistic se poate circula foarte bine pe sosea. VAG24 rent a car, o companie cu conditii flexibile de inchiriere ofera celor care doresc sa evadeze in afara orasului posibilitatea relaxarii in aer liber.

Parcari cu plata – frecvente si sigure
Oricine a ajuns in Cluj a observat ca in tot orasul exista parcari cu plata. Preturile sunt acceptabile si garanteaza ca masina va fi in siguranta. In plus, parcari exista in special langa obiectivele turistice, facilitand vizitarea acestora.

Popasuri – oricand si oriunde
Un avantaj al utilizarii unei masini inchiriate in Cluj este acela ca popasurile sunt posibile oricand si oriunde. Pe langa obiectivele turistice foarte cunoscute, exista multe alte locuri foarte frumoase pe care turistii nu le vad in mod normal, pentru ca depind de mijloacele de transport in comun. Conducand o masina, oricine poate opri acolo unde isi doreste, in functie de gusturile pe care le are.

Suvenirurile nu mai trebuie plimbate prin tot orasul

Fiind in vacanta, turistii au timp sa cumpere suveniruri si cadouri pentru cei dragi. Inchirierea unei masini presupune ca acestea pot fi lasate in portbagaj si nu mai trebuie plimbate peste tot. E usor si practic, iar acest lucru imbunatateste calitatea unei plimbari relaxante pe stradutele pline de viata ale orasului.

Turistii merita o vacanta relaxanta, confortabila, in care sa se plimbe fara a se preocupa de mijloacele de transport, pe care poate le folosesc frecvent atunci cand merg la job zi de zi. Inchirierea unei masini garanteaza toate aceste aspecte pentru cateva zile de vis petrecute in Cluj.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.