Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

Au fost deschise aplicaţiile pentru TEDxEroilor

Data publicării
Categoria

Echipa TEDxEroilor a anunţat oficial deschiderea aplicaţiilor pentru cea de-a patra ediţie a evenimentului. Aceasta va avea loc în data de 20 Aprilie 2013, la Cinema Mărăşti Cluj-Napoca, având ca temă Step Outside. Pentru a putea participa, iubitori de discursuri TED trebuie să completeze formularul disponibil pe site-ul evenimentului, până în data de 7 Aprilie 2013, ora 23:59.

Anunţul referitor la deschiderea aplicaţiilor a fost făcut vineri, 22 Martie 2013, în cadrul unui eveniment special, TEDxEroilorSalon, care s-a desfăşurat în cafeneaua Piano Cazola. Având ca temă Global Challeges, evenimentul a constat în urmărirea unei serii de TEDTalks excelente, fiecare dintre ele abordând provocări cu care ne confruntăm momentan la nivel global şi oferind soluţii creative.

În cadrul evenimentului, organizatorii au declarat: Credem cu tărie în răspândirea liberă a ideilor în comunitatea noastră, prin urmare nu vom introduce nicio taxă de participare pentru eveimentul nostru. Cu toate acestea, regulile TED ne impun un număr maxim de 100 de participanţi. Aceştia vor fi selectaţi strict pe baza motivaţiei de a participa, care va trebui să reiasă din formularul de înscriere. Aşadar, ne aşteptăm ca aplicaţiile să fie serioase, convingătoare şi surprinzătoare.

Primii vorbitori confirmaţi pentru această ediție sunt Ada Roseti, Willy Schuster, Adriana Titieni şi Octavian Segărceanu, urmând ca organizatorii să anunţe în continuare şi ceilalţi invitaţi.

Ada Roseti ocupă în prezent funcţia de Program Director pentru sud-estul Europei la Discovery Networks. Mai mult decât atât, este critic de film şi ani la rând a contribuit la realizarea de emisiuni și programe radio și TV.

Willy Schuster este un susținător dedicat al agriculturii ecologice şi fondatorul asociaţiei Ecoruralis, care încurajează şi susţine femierii români în cultivarea de produse organice.
Adriana Titieni, actriță și realizator de emisiuni radio și TV, a făcut din meseria de părinte misiunea vieţii ei, participând ca vorbitor la diverse conferinţe pentru părinţi şi oferind training-uri pe aceeaşi temă.

Octavian Segărceanu a reunţat la o carieră de success în publicitate pentru a descoperi misterele Indiei şi ale Nepalului. Ceea ce a rezultat e romanul de aventuri spirituale Namaste, bestseller al Editurii Humanitas în 2012.

TEDxEroilor este un proiect cu caracter non-profit, lansat sub umbrela TED (Technology, Entertainment, Design -www.ted.com), în spiritul ideilor care merită să fie răspândite. TED este o conferinţă anuală ce reuneşte lideri globali pentru a-şi împărtăşi ideile inovatoare din diverse discipline: tehnologie, medicină, design, drept, economie, artă sau cultură.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.