Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Au fost demarate lucrări de întreținere pe drumul județean 103L Râșca – Mănăstireni

Data publicării
Categoria

Consiliul Județean Cluj a demarat executarea unor lucrări de întreținere și reparații care vizează drumul județean DJ 103L Râșca – Mănăstireni, mai exact un sector de drum în lungime de 7,5 kilometri cuprins între pozițiile kilometrice 0+000 și 7+500.

Lucrările de întreţinere constau în frezarea asfaltului, tratarea cu emulsie a plombelor, plombări, burdușiri și șanțuri, urmând ca după finalizarea acestora să se execute și alte tipuri de lucrări pregătitoare în vederea aşternerii de covor asfaltic pe anumite sectoare de drum.

„Scopul principal al lucrărilor pe care le-am demarat îl reprezintă dorința de a aduce cât mai rapid în condiții optime acest drum județean ce constituie o cale alternativă de acces spre zona montană a județului, una dintre cele mai importante din punct de vedere turistic” a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Lucrările se execută exclusiv în condiții meteorologice favorabile, calitatea acestora fiind verificată constant de reprezentanții Consiliului Județean şi de diriginţii de şantier din cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Județului Cluj.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.