Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

Ascultă 5 minute de muzică clasică

Data publicării
Categoria

O idee muzicală spectaculoasă se dezvoltă la Iulius Mall Cluj. În luna octombrie, Radio România Muzical şi partenerii săi aduc cinci minute de muzică clasică în spaţii neconvenţionale.

Iulius Mall a îmbrăţişat proiectul de promovare a valorilor muzicii clasice. Astfel, în 15 octombrie, este rândul clujenilor să participe la campania Ascultă 5 minute de muzică clasică. Luni, de la ora 19:00, violoncelistul Răzvan Suma coboară de pe marea scenă direct în mijlocul publicului din Iulius Mall, pentru un recital surpriză. A doua zi, 16 Octombrie 2012, Răzvan Suma va putea fi admirat pe scena Casei Universitarilor din Cluj, de la ora 19:00.

Sub genericul Vă place Bach?, renumitul artist va interpreta pentru publicul clujean integrala suitelor pentru violoncel solo de Bach, muzică însoţită de proiecţii video realizate de Vadim Staver.

Campania Ascultă 5 minute de muzică clasică este iniţiată de Radio România Muzical cu scopul de a aduce muzica clasică cât mai aproape de publicul larg.
Evenimentul a ajuns la a cincea ediţie, fiind primit cu succes şi mult interes din partea publicului. Clienţii Iulius Mall sunt invitaţi să combine sesiunile de shopping cu cinci minute de muzică clasică de calitate, care să le însenineze începutul de săptămână.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.