Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

Ambasadorul Germaniei, în vizită la Primăria Cluj-Napoca

Data publicării
Categoria

Primarul Radu Moisin s-a întâlnit astăzi cu Excelenţa Sa Andreas von Mettenheim, Ambasadorul Germaniei în ţara noastră.

Diplomatul german a fost plăcut impresionat faţă de deschiderea Primăriei Cluj-Napoca privind investiţiile germane în municipiu. De asemenea, Excelenţa Sa s-a arătat interesat de sprijinirea candidatura oraşului nostru la câştigarea titlului de Capitală Culturală Europeană în 2020.

Ambasadorul Germaniei, în vizită la Primăria Cluj-Napoca

Conform datelor furnizate de către Oficiul Registrului Comerţului, de pe lângă Tribunalul Cluj, Germania ocupă locul șapte pe ţări în rândul firmelor cu participare de capital străin, ordonate după mărimea capitalului în dolari, cu 524 de firme. La Cluj-Napoca îşi desfăşoară cu succes activitatea 13 companii germane.

Primarul Radu Moisin l-a invitat pe Ambasadorul Germaniei să ne viziteze oraşul şi de Zilele municipiului Cluj-Napoca. În data de 31 mai 2012, la Memo 10, va fi organizată Ziua Culinară Germană, iar clujenii vor avea ocazia să se delecteze cu mâncarea tradiţională a acestei ţări. De asemenea, tot în cadrul Zilelor municipiului, în zona Zidului Cetăţii de pe strada Potaissa va fi organizat un stand cu vânzare de mâncare şi bere a unui restaurant german. În ceea ce priveşte activităţile culturale, vor fi prezentate proiecţii de firme germane în Piaţa Muzeului şi la Cinematograful Mărăşti, iar la Centrul Cultural German în 31 mai va fi Ziua Porţilor deschise.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.