Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Amalia Enache, despre femei puternice aflate mereu în lumina reflectoarelor

Data publicării
Categoria

La o scurtă analiză a oamenilor de succes, vom observa că marea lor majoritate au multe lucruri în comun, dacă vorbim despre stil și principii de viață. Unul dintre aceste lucruri este timpul alocat sprijinirii unor cauze sociale sau obiceiul de a dona frecvent către cauze umanitare.

Pentru că business înseamnă să întorci spre comunitate o parte din ce ai primit, The Woman promovează în cadrul fiecărei ediții o asociație sau un proiect umanitar. Astfel una dintre invitatele speciale acestei ediții Amalia Enache va vorbi, pe lângă pasiunea ei în muncă despre proiectele ei de suflet din cadrul Home and Hope for Children.

Amalia Enache, una dintre cele mai apreciate prezențe feminine de pe micile ecrane este prezentator al Știrilor Nopții la Pro TV de aproape 12 ani. Amalia este licențiată în jurnalism la Facultatea de Litere, secția Jurnalistică-Franceză și și-a început cariera în televiziune în Timișoara, unde a făcut parte timp de trei ani din echipa Analog.

Pro TV este însă televiziunea în care Amalia și-a petrecut 14 ani. De-a lungul acestor ani, Amalia a fost reporter-corespondent la secția Eveniment,corespondent acreditat la Guvern, corespondent secția Economic, iar din 2003 este prezentator al Sțirilor Pro Tv de la ora 22:30, o sinteză a celor mai importante sțiri interne și internaționale ale zilei și senior corespondent pentru Știrile de la ora 19:00.

Amalia este o prezență des întâlnită și în cadrul diverselor evenimente precum Gala Premiilor Bussines Magazin și Gala Ziarului Financiar pe care le-a prezentăt timp de opt ani, dar și în cadrul a numeroase alte gale şi evenimente publice, cum ar fi: Halloween Charity Ball, Gala Aspen, Gala Premiilor Gopo, Gala de deschidere a Festivalului Filmului European, Hope Concert la Ateneul Român şi Gala HHC România.

Dincolo de activitatea de jurnalist, din 2010 Amalia s-a implicăt activ în Fundaţia Hope and Homes for Children România, care se ocupă de copiii abandonați, al cărei reprezentant special este.

Alături de Amalia, la The Woman va fi prezentă Sigina Luca, o reprezentantă de succes a generației de tineri antreprenori. Sigina este o tânără care vrea mereu mai mult de la sine.

Eventos, Luna Cleaning și Asociația Bucătarilor din Transilvania sunt proiectele pe care le-a creat și de care este foarte mândră. Ea susține că toate proiectele și activitățile pe care le desfășoară se dătorează curiozității de a învăța lucruri noi, de a cunoaște oameni diferiți, de a-și testa în permanență limitele, de a căuta și accepta provocări noi de fiecare dată.

Un alt speaker din cadrul acestei ediții este Genoveva Hossu, care este decorator și creator de interioare cu o viziune aparte care aduce culoare, personalitate și energie fiecărui spațiu.

După ce a absolvit Kelly Hopen Design School din Londra, Genoveva a pășit în lumea anteprenoriatului punând bazele showroom-ului Primera Interiors, prin care comercializează textile decorative. După 10 ani de activitate în acest domeniu și nenumărate proiecte de design interior, finalizate cu multă satisfacție și zâmbete din partea clienților, în 2014, Genoveva Hossu a lansat brand-ul INGENO. Satisfacția cea mai mare a Genovevei vine din faptul că a reusit să cunoască succesul transformându-și pasiunea pentru frumos în meserie.

Chef Patrizia Paglieri, Ioana Filipescu, specialist în investment banking, Cristina Chiriac, președintele Asociaţiei Naționale a Antreprenorilor şi Ambasador al Antreprenoriatului Feminin şi Raluca Kişescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania şi Moldova sunt o parte dintre femeile de succes care vor vorbi în cădrul The Woman. Printre temele abordate de către acestea se numără: Atuuri și Dezavantaje ale Femeilor în Business”, „Anteprenoriat Feminin”, dar și „Strategii pentru Echilibrul Vieții de Business cu cea de Familie”

Din programul evenimentului organizatorii au anunțaț o degustare din cea mai fina ciocolata belgiana preparată manual, în cadrul căreia veți experimenta gusturi delicate, o să aflați cum să recunoașteți o ciocolată de calitate, care sunt beneficiile acesteia asupra organismului și vor fi demontate mituri legate de ciocolată. O provocare pentru toate simțurile pentru a pătrunde în lumea minunată și plină de pasiune a unui ciocolatier.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.