Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Alexandrina, printre flori la Cluj

Data publicării
Autor
Alexandru Ifrim

Alexandrina Hristov e un strop de cultură brută picat în mediul Românesc dintr-un noroc imens pentru noi. Spun asta pentru că Alexandrina putea să aleagă orice țară în care să-și cultive muzica și pictura. Din fericire ne-a ales pe noi și mai cu seamă oamenii din Gambrinus Pub au adus-o la Cluj după o perioadă destul de mare. Deși ar trebui să fie final de articol, spun de pe acum că Alexandrina a fost impresionată de publicul din Cluj și am auzit de la ea câteva cuvinte foarte frumoase despre noi și orașul nostru. Aș veni aici în fiecare lună spune mai mult decât aș putea adăuga eu.

Concertul din Gambrinus a adunat o mână bună de oameni, veniți trup și suflet pentru vocea, clapa și aparența frumoasă a Alexandrinei. O mică întârziere, datorată condițiilor meteo nu prea bune și drumurilor țării a căror stare nu e chiar europeană. Prima parte a concertului a trecut prin încercări destul de complicate legate de sunet. Se auzea încet și orice modificare ducea la microfonie. Din fericire a doua parte a avut parte de o rezolvare și s-a auzit bine. Am ascultat doar piese frumoase, în română, franceză și rusă, dar am avut parte și de o expoziție foto pe pereții pub-ului.

Vreau să închei cu o observație destul de tristă. O bună parte din public a uitat pe ce a dat banii. În loc de concert s-au trezit în fața unei beri, context în care au pornit poveștile cu prietenii. Iar gălăgia asta inutilă nu dă bine. Nu e civilizată și dovedește o lipsă de educație și de respect față de banii pe care i-au dat la intrare, dacă nu față de Alexandrina. Păcat, sper că în viitor publicul să se autoeduce dacă noi nu putem face nimic în direcția asta.

Mulțumim Gambrinus Pub, mulțumim Alexandrina.

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul Cluj-Napoca.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Comentarii (1)

  1. Larisa

    Concert Alexandrina Hristov, 11 mai, Club My Way, Piata Unirii nr 21, Cluj Napoca

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.