Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

AIESEC Cluj-Napoca recrutează studenți pentru internshipuri internaționale plătite

Data publicării
Categoria

AIESEC Cluj-Napoca recrutează studenți din anii trei și patru de licență și masteranzi pentru a pleca în internshipuri internaționale plătite.

Acest program de internship oferă stagii care să contribuie la dezvoltarea profesională a studenţilor şi să-i ajute să se specializeze într-un anumit domeniu de lucru. Ele sunt in mod normal, pe termen lung (3-18 luni) şi implică lucrul pe proiecte de afaceri la organizaţii sau companii. De asemenea, salariul oferit asigură costurile de întreţinere. Printre țările care oferă această oportunitate se numără: Olanda, Germania, Suedia, Norvegia, Finlanda, Brazilia, Columbia, India, Malaesia, USA şi Canada.

Cerințele pentru aceste tipuri de internshipuri sunt: un nivel avansat de cunoaștere a limbii engleze și experiență practică în domeniu. Cele 3 recrutări derulate în perioada următoare sunt:

  • Technical Internship: se adresează studenţilor de la Facultatea de Matematică – Informatică, Politehnică şi Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, specializarea Informatică Economică. Aceştia nu trebuie să aibă experienţă de muncă ci o cunoaştere practică referitoare la limbajele de programare, grafică şi design;
  • Marketing Internship: se adresează studenţilor de la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, Facultatea de Business şi Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor. Aceştia trebuie să aibă experienţă practică în acest domeniu care o să-i ajute să se dezvolte şi mai mult pe plan profesional;
  • Educational Internship: se adresează studenţilor de la Facultatea de Litere, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei şi Facultatea de Studii Europene Aceştia vor avea şansa să-şi dezvolte abilităţile de predat limba engleză într-un mediu internaţional iar atestatul de absolvire a modului pedagogic reprezintă, de asemenea, un avantaj.

Aplicanţii beneficiază de sprijinul AIESEC Cluj-Napoca înainte şi pe toată durata internshipului şi de sprijinul AIESEC din oraşul în care merge.

Pentru mai multe detalii accesaţi site-ul oficial. Formularul de aplicare se poate trimite până pe 2 Decembrie 2012.

Nu lăsa ca o astfel de oportunitate să treacă pe lângă tine. Descoperă, Ţinteşte, Excelează!

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.