Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

A mai rămas o săptămână până la începerea târgului „Acasă de la A la Z”

Data publicării
Categoria

Pregătirile pentru deschiderea ediției cu numărul trei a târgului Acasă de la A la Z sunt în toi.

Participanții s-au înarmat cu reduceri substanțiale pentru această ediție la o gamă diversificată de produse de amenajare, construcție și de încălzire.

Firma Bioencal, reprezentanta Ecoforest din Spania vine cu reduceri de până la 20% la șeminee pe peleți și lemne, în vreme ce Carbia, distribuitor de uși de interior și exterior aduce o ofertă imbatabilă la produsele comercializate. Daca dezvoltatorii imobiliari își prezintă ofertele din cele mai variate cu prețuri începând de la 800 euro/mp, firmele care produc sau distribuie mijloace de încălzire ecologice precum pompe de căldură, panouri fotovoltaice sau panouri radiante promit discount de până la 15%.

Pentru clujenii interesați să construiască în regie proprie, firmele prezente oferă soluții la cheie. De la achiziționarea terenului în zonele dorite de client, la proiectarea locuinței, construcția propriu-zisă și amenajarea ei până la stadiul final. Prețurile diferă de zona în care se construiește, mărimea locuinței și alegerile în ceea ce privește finisajele, au declarat organizatorii.

Și pentru a III-a ediție ne bucurăm de sprijinul unuia dintre cei mai importanți retaileri de pe piața autohtonă a materialelor de construcții și finisaje: Compania Ambient, care oferă familiilor soluția de încredere în proiectele de construcție sau renovare, a declarat Alina Boroș, reprezentantul firmei organizatoare, Ad Shop.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.