Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

A început cea de a V-a ediție TiMAF

Data publicării
Categoria

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania (TiMAF) aflat la cea de a V-a ediție se va desfășura în perioada 1-31 Octombrie în Cluj–Napoca.

Lansat sub sloganul „Let’s get ARTivated”, festivalul își dorește să aducă arta în toate formele ei mai aproape de locuitorii clujeni. TiMAF 2015 presupune în acest an evenimente care să implice mai multe categorii de public, de la cel matur, consummator de evenimente culturale, până la cel nespecializat. Evenimentele de anul acesta vor cuprinde mai multe sfere ale artei: muzică, dans, literatură, teatru, publicitate, modă, precum și interfețe ale acestora.

TiMAF 2015 începe cu două concerte de zile mari. Primul evenimente este concertul tânărului DJ – Lost Frequencies. Aflat pentru a doua oară în Cluj-Napoca, tânărul artist este foarte entuziasmat de publicul clujean și le promite fanilor un spectacol de neuitat. Seria concertele continuă în cadrul TiMAF, iar clujenii sunt așteptați să se bucure de muzica bună alături de Club des Belugas, vineri, în Euphoria Music Hall.

Principalele evenimente ale celei de a V-a ediție TiMAF sunt : Lord of the Dance-Dangerous Games, The Halloween Party-Dracula’s Birthday, Spectacolul de teatru „Coada” cu Tudor Chirilă, IMPROvSHOW, InterADdictive, Concert Lost Frequencies, Concert Club des Belugas, Simfonia Filmelor – All Time Favorites, Teatru de Cafenea – Jurnalul lui Adam și al Evei cu Dana Rogoz, dar și alte evenimente dedicate diferitelor domenii artistice.

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF este unul dintre proiectele majore ale programului de interes național Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului, fiind un promotor al evenimentelor culturale. Născut din dorinţa de a aduce manifestări artistice în mijlocul oamenilor şi de a-i activa ca şi consumatori de cultură, TiMAF promovează o multitudine de exprimări artistice.

TiMAF acoperă astfel arte ale spectacolului, arte plastice, arte decorative, literatură, acţiuni artistice interdisciplinare în cadrul unor evenimente de masă sau specializate, preponderente pentru un public larg, cu intentia de a-l familiariza cu variate domenii ale artei.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.