Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

A doua acţiune de dezinsecţie a domeniului public

Data publicării
Categoria

Primăria Cluj-Napoca va efectua în perioada 9-23 Mai 2011, cea de-a doua acţiune de dezinsecţie a domeniului public. Aceasta se va desfăşura între orele 22.00 şi 5.00. În cazul condiţiilor meteorologice nefavorabile, durata prevazută se va prelungi.

Substanţele folosite vor fi: K`OTRHINE – insecticid pentru combaterea adulţilor şi BIOLARKIM 14- insecticid pentru combaterea larvelor. Produsele menţionate se găsesc în Registrul Naţional al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar-umana de către Ministerul Sănătăţii şi fac parte din grupele Xn (gr. III) respectiv Xi (gr. IV) de toxicitate.

Pentru eficienţă, activitatea de dezinsecţie trebuie tratată în mod unitar, atât pe domeniul public, cât şi privat la nivelul localităţii, motiv pentru care facem un apel cetăţenilor, asociaţiilor de locatari/proprietari, agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului să efectueze dezinsecţia pe proprietăţi, clădiri, subsolul blocurilor, odată cu acţiunea de pe domeniul public a Primăriei Cluj-Napoca.

Activitatea de dezinsecţie este realizată de firma SC CORAL IMPEX SRL, conform contractului de concensionare a serviciului de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie încheiat cu municipiul Cluj-Napoca.

Tot începând de luni, 9 Mai 2011 şi până în data de 23 Mai 2011, Primăria Cluj-Napoca va aplica pe domeniul public şi tratamente pentru combaterea căpuşelor. Acţiunea va avea loc dimineaţa, între orele 7:30 şi 11:00, în zonele infestate sesizate de cetăţeni, spaţiile din jurul asociaţiilor de locatari/proprietari, parcurile, spaţiile verzi şi locurile de joacă din oraş. Substanţele folosite pentru aceste tratamente sunt avizate de Ministerul Sănătăţii şi nu sunt toxice pentru cetăţeni.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.