Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

300 de elevi şi profesori premiaţi la Gala Excelenţei Clujene 2015 – domeniile Teoretic şi Confesional

Data publicării
Categoria

Marți, 22 Septembrie 2015, Inspectoratul Școlar Județean Cluj și Consiliul Județean Cluj au premiat în cadru festiv elevii olimpici care au obținut performanțe deosebite la olimpiade și concursuri școlare în anul școlar 2014-2015 la discipline din domeniul teoretic și confesional. Alături de ei, 115 profesori care i-au condus pe calea succesului școlar.

O primă parte a Galei Excelenței Clujene a avut loc în data de 22 septembrie 2015. Timp de o oră și jumătate, în sala Auditorium Maximum a Universității Babeș-Bolyai, 300 de elevi și profesori clujeni excepționali din domeniile teoretic și confesional au primit diplome de onoare și premii în bani în semn de recunoaștere a meritelor lor. Felicitați și de autoritățile publice prezente la eveniment, elevii au urcat pe scenă pentru prima dată anul acesta concomitent cu profesorii care i-au pregătit, tocmai pentru a transmite mesajul că performanța se obține numai în echipă.

Cu această ocazie au fost premiate și câteva școli clujene, cu premii în bani pentru dotări necesare unităților de învățământ. De asemenea, directorii unităților de învățământ au fost recompensați pentru implicarea în dezvoltarea unităților de învățământ pe care le conduc/ le-au condus în anul școlar trecut.

Au onorat cu prezența ÎPS Mitropolitul Clujului Andrei, prefectul județului Cluj, Gheorghe Vușcan, prorectorul UBB, Sorin Filipescu, iar din partea Eparhiei de Cluj-Gherla preot Furtună Marius Grigore, consilier pe probleme de învățământ al PS episcop Florin Crihălmeanu. Din partea partenerului Galei – Consiliul Județean Cluj – a participat Ioan Gherasim, consilier al președintelui CJ.

Consiliul Judeţean Cluj a oferit, de asemenea, o diplomă de excelenţă Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj pentru profesionalismul şi dăruirea manifestată în coordonarea învăţământului preuniversitar clujean, dovedite prin rezultatele elevilor clujeni în 2015.

O a doua parte a Galei Excelenței Clujene destinată premierii performanței din domeniul vocațional-arte și sport, va avea loc mâine, 24 septembrie 2015, la ora 15:30, tot găzduită de sala Auditorium Maximum a Universității Babeș-Bolyai.

Gala Excelenței Clujene este organizată în fiecare toamnă de Inspectoratul Școlar Județean Cluj împreună cu Consiliul Județean Cluj care alocă sumele necesare premierii în bani a tuturor elevilor și profesorilor clujeni care au reprezentat Clujul la olimpiade și concursuri naționale și internaționale în anul școlar precedent și s-au întors cu premii, mențiuni și medalii.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.