Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

(2012) Lights Out! – Sylabus

Data publicării
Categoria

La două luni de la difuzarea în premieră a primului videoclip din cariera formaţiei, la Mirror, Lights Out! lansează un videoclip proaspăt. Filmat la piesa Sylabus, clipul este realizat de către regizorul clujean Matei Pleşa.

Lights Out! se pregătesc de o toamnă plină care debutează în această dimineaţă, odată cu lansarea online a unui nou videoclip al trupei. Este vorba de o variantă acustică, de final de vară la Sylabus, ce-a de-a treia piesă de pe discul de debut, EP-ul Patience.

Filmările au avut loc pe parcursul unei după-mese pe malul Someşului, pe aşanumita plajă din Grigorescu. Videoclipul a fost realizat în întregime de către tânărul regizor clujean Matei Pleşa, cunoscut pentru proiectul personal Micii meșteşugari, ce conţine o serie de video-uri despre practicanţi ai unor meserii ce astăzi par învechite (potcovari, pantofari, lutieri) şi care insistă asupra unor valori tradiţionale românești, cum ar fi mesteşugul, tradiţia, pasiunea, munca, sufletul. Matei a ajuns să colaboreze cu Lights Out! răspunzând provocării venite de la blogul clujean de muzică indie Indiescouts.ro, de a realiza un videoclip filmat într-o locaţie inedită din Cluj-Napoca, cu o trupă coborând de pe scenă şi ţinând reprezentaţii libere pe stradă, acustice, neanunţate. La realizarea videoclipului şi-a adus aportul şi Valentin Pleş, din postura de tehnician de sunet.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.